Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Október 18. 12:30, kedd | Helyi
Forrás: Openhouse

Kiváló lett az Openhouse az ügyfélkiszolgálásban

Kiváló lett az Openhouse az ügyfélkiszolgálásban

"Az ügyfeleink maximális elégedettsége olyan evidencia, amiért nap mint nap meg kell küzdenünk". Immáron harmadik alkalommal szálltak ringbe a vállalatok a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” címért.

A ClientFirst Consulting által szervezett verseny célja, hogy fejlessze a hazai üzleti kultúrát, valamint lehetőséget adjon a résztvevő vállalatoknak ügyfélkiszolgálási színvonaluk összehasonlítására. Közel 5000 ügyfél és 1500 próbavásárló véleménye alapján alakult ki a várva várt eredmény, komplex tesztekkel és komoly szakmai értékeléssel a háttérben. Az idei verseny nagyon szorosnak bizonyult, nem volt könnyű a finisben végezni, mivel olyan kiváló cégek neveztek a megmérettetésre, akik saját ágazatuk és egyben a gazdasági élet meghatározó szereplői.

A verseny idén három kategóriában zajlott, a személyes és a telefonos ügyfélkiszolgálás mellett e-mailen keresztül is vizsgálták a megmérettetés lebonyolítói az ügyfelek kiszolgálását.

Az Openhouse-t érte a nagyfokú megtiszteltetés, hogy személyes kategóriában, középvállalati csoportban elnyerhette az I. helyezést. Széleskörű szakmai tudás, vegyülve a személyes kiszolgálás kellemes élményével – ez az a plusz, ami cégünket a legjobbak közé emelte.

Vevőink elégedettsége a legnagyobb visszajelzés munkánk értékéről, hisz ez az, amiért a mindennapokban küzdünk és dolgozunk. Egy elégedett ügyfél mosolya az a motiváció, ami folyamatosan előrelendíti a céget és egyben egyfajta célt is állít elénk, hogy ezt meg kell őriznünk a továbbiakban is.

Büszke csapatunk minden tagja magáénak érezheti az elismerést, hisz a díj elnyerése közös érdem, mely mögött kemény munka áll. A versenyben immáron harmadszor értünk el nívós helyezést, ami méltó bizonyítéka ügyfélközpontúságunknak és annak, hogy a vevőkiszolgálást is profi módon űzzük!


Címkék: Openhouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.