Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Június 17. 15:36, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Klasszikus muzsika Győr barokk főterén

Klasszikus muzsika Győr barokk főterén

Könnyed hangulatú, varázslatos nyárestének ígérkezik a Győri Filharmonikus Zenekar promenád koncertje 2014. június 22-én, 21 órakor Győrben, a Széchenyi téren. A X. Magyar Táncfesztivál keretében megrendezésre kerülő koncerten Berkes Kálmán művészeti vezető lesz a hangverseny dirigense, többek között Bizet, Csajkovszkij, Mozart, J. Strauss, Brahms mindenki által ismert és szerethető műveik csendülnek fel, fesztelen nyáresti hangulatot idézve Győr belvárosába.

A zenei élmény mellett, a divat is jelen lesz a színpadon, debütálni fog a zenekar hölgy művészein, a Léber Barbara divattervező által készített csodálatos estélyi ruha.

Az ingyenes koncerten korlátozott számban rendelkezésre álló üllőhelyekre 1000.- Ft-os jegyek válthatók a helyszínen, illetve elővételben a Richter Terem jegypénztárában. Rossz idő esetén a koncert a Richter Teremben (Győr, Aradi vértanúk útja 16.) kerül megrendezésre.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.