Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Május 14. 07:26, kedd | Helyi

Költők és Múzsáik

Költők és Múzsáik

Kellemes, kávéházi -, bensőséges hangulatú hely várta az érdeklődőket, az Abrakadabra speciality coffee-ban és természetesen Sík Frida és Venczel-Kovács Zoltán, a Győri Nemzeti Színház művészei.

A zenés-irodalmi est során Csokonai Vitéz Mihály, Juhász Gyula, József Attila, Radnóti Miklós és Szabó Lőrinc híres szerelmes versei mellett a költők Múzsái is megjelentek.
Az előadást hallgató közönség belerejthette magát a művészek profi előadásmódjának segítségével a szerelmi kapcsolatok mélységeibe és talán párhuzamot is vonhatott saját életével.

"Nem színpadon, hanem egy családias, bensőséges, kávéházi hangulatban fellépni mindig nehezebb, mint reflektorfényekkel, profi hangtechnikával, több kollegával karöltve a színház falain belül. És ezt még sorolhatnám. Annak ellenére, hogy jobban izgulunk ilyenkor, úgy érzem azonban, hogy többet is kapunk. Nemcsak a tapsot, hanem a szemek csillogását is magunkkal vihetjük, és ezekből táplálkozva érezzük azt, hogy van értelme. Hálásak vagyunk az Abrakadabra Kávéház csapatának, hogy átélhettük ezt a nem mindennapi érzést és köszönet mindenkinek, akik eljöttek és visszajelzéseik újabb irodalmi műsornak adnak lendületet. Már készül!" - nyilatkozta portálunknak Sík Frida színésznő.

A műsort követően a művészek beszélgetésre invitálták a közönséget, kötetlen társalgás keretében lehetőségünk volt még mélyebben megérteni a verseket.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.

2019. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁSOK A NYÁRZÁRÓ KONCERT IDEJÉN

A Nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is. Az önkormányzat a koncert utáni hazajutást ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

2019. Augusztus 18. 07:11, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp augusztus 19-től

2019. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 33. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: