Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Február 09. 12:27, kedd | PR

Költöztessük üzletünket üzletházba

Költöztessük üzletünket üzletházba

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást vezetünk, üzletünk elhelyezkedése meglehetősen fontos faktor a sikeresség szempontjából.

Remek opciót jelenthetnek az üzletházakban elérhető kiadó üzlethelyiségek, hiszen így egy kereskedelmi fókuszú helyszínen rendezkedhetünk be.

A hely szerepe

Minden vállalkozás számára vannak bizonyos alapkritériumok, melyek mentén haladni igyekeznek, hogy minél sikeresebbek lehessenek. Ez cégprofilonként változhat, ugyanakkor az egyik közös és mind közül talán a legfontosabb szempont a telephely kérdése. Teljesen egyértelmű, hogy típustól függetlenül minden vállalkozó számára fontos, hogy komfortos környezetben végezhesse munkáját, illetve a megközelíthetőséggel se legyenek problémák. Ez egyrészt logisztikai, másrészt a partnerek szempontjából sem mindegy.

Kereskedelemmel foglalkozó cégek esetében – ha lehet – még kiemelkedőbb szerepe van az üzlet lokációjának. Egy vonzó üzlethelyiség kialakítása máris sokat elárulhat a vállalkozásról, az pedig további plusz pont, ha helyileg is frekventált helyen rendezkedünk be. Erre lehetnek alkalmas helyszínek az In-Management oldalán is megtalálható, üzletházakban bérelhető helyiségek.

Fókuszált kereskedelem

Az üzletházakat kifejezetten a kereskedelmi tevékenységet végző cégek üzletei köré, illetve azok érdekében építették. Történetileg nincs túlságosan régi hagyományuk, ám napjainkra egyre elterjedtebbek, a hatalmas irodakomplexumokhoz hasonlóan. Az üzletházakat jól megfontolt szándék szerint a legtöbb esetben kifejezetten frekventált helyekre húzták és húzzák fel, ezzel is segítve a megközelíthetőséget, illetve a vásárlói forgalom növekedését.

Ahogy az In-Management által kínált ingatlanokból is látszik, az üzletházakon belüli kiadó üzlethelyiségektől, az autópályákról is könnyedén megközelíthető, raktárral és külön kiépített infrastruktúrával rendelkező komplexumokig minden megtalálható. Ami közös, az a kereskedelmi fókusz, hiszen ezen épületeket célzottan kereskedelmi szándékkal építették, hogy az abban maguknak helyet bérlő vállalkozások üzletei kedvező környezetben végezhessék munkájukat.

Járulékos előnyök

A korábban már említett irodaház-analógia az előnyök szempontjából is megállja a helyét. Profiltól függően ezek az épületek olyan extra szolgáltatásokat is nyújthatnak, melyek segítik a munkavégzést, megkönnyítik a mindennapi létezést az épületben. Az üzletházak infrastrukturálisan és kialakításukban is arra törekszenek, hogy eladók és vásárlók is megtalálják bennük számításaikat. Ha sikerül egy jól bejáratott, a közönség által is kedvelt épületben üzletet nyitnunk, a siker tulajdonképpen garantált.

Emellett fontos extra lehet még az esetenként jelenlévő és éjjel-nappal működő biztonsági szolgálat. Üzletünk biztonsága egyben a vállalkozásunk biztonsága is, így kifejezetten fontos szempont lehet, hogy értékeinket őrizet alatt tudjuk a nyitvatartási időn kívül is. Az üzletházak többségében ez a szolgáltatás is elérhető, így ez is fontos pluszt jelenthet. Ettől függetlenül persze az üzletházak legnagyobb előnye a már említett kereskedelem központú szemlélet, amely hosszú távon nagy előnyünkre válhat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.