Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Február 06. 12:23, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Komolyan érdekel a fotózás? Itt a nagy alkalom!

Komolyan érdekel a fotózás? Itt a nagy alkalom!

Felkapott és jól fizető szakma a fotósoké. Bejutni a piacra, bemutatkozni a leendő megrendelőknek korántsem volt egyszerű. Eddig! A Studio Pro felszerelt stúdióban várja a tanulni vágyókat, akik aztán itt, az Infogyor.hu-n bemutatkozhatnak. Ilyen lehetőség nem minden nap adódik!

Noha egy fotós munkáját jelentősen megkönnyíti a felszerelése, ha azt nem ismeri kellőképpen, ha nem érti a fotó készítés miértjeit, valószínűleg nem sok sikerre számíthat a piacon.

A Studio Pro, győri stúdiójában járva, az ember (még ha nem is szakmabeli) rögtön látja, hogy profikkal van dolga, akik nem irigylik másoktól sem a sikert, sőt, azt szeretnék, ha minél több profi fotós tevékenykedne.

- A tanfolyam tematikáját úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők és a már gyakorlottabb fotósok is hasznos ismereteket szerezhessenek nálunk- mondta Kovács Kristóf, a tanfolyamot szervező Studio Pro egyik tulajdonosa.

A gyakorlati foglalkozások során az alapismeretek mellett, a fotózás különböző területeit is sorra veszik majd. A februárban induló tanfolyam során megismerkednek a műtermi fotózás alapjaival, különös tekintettel a világítástechnikai alapismeretekre. Foglalkoznak a portré-, a modell- és tárgyfotózás alapjaival, és a modellfotózás főbb stílusai is szerepet kaptak a tananyagban,így többek között az aktfotózást is ki lehet majd próbálni.

- A foglalkozásokon készült fényképeket közösen értékeljük, kielemezzük és megtanítjuk a résztvevőknek az alapvető utómunka legfontosabb lépéseit- emelte ki Bödecs Gábora Studio Pro másik tulajdonosa.

A tanfolyamon résztvevő fotósok, nem mindennapi lehetőséghez jutnak. Mindamellett, hogy nem tantermi, hanem stúdiókörülmények között tanulhatnak, rengeteg gyakorlati tapasztalatot szerezve ezzel, egy cikksorozatban be is mutatkozhatnak. A résztvevőkkel interjú készül, fotóikkal illusztrált publikációt kapnak itt, az Infogyor.hu oldalán, megnyitva ezzel előttük a kaput a fotós piacon.

- Azt nem garantálhatjuk, hogy mindenkiből felkapott fotóművészt faragunk, de ha valaki, aki csak kedvtelésből fotózott eddig, olyan tudást szerezhet nálunk, amivel ezentúl csak tökéletes fotókat fog készíteni- mondta Kovács Kristóf.- Hogy ezzel a tudással a családi fotóalbumot, a közösségi oldalak üzenőfalát, vállalkozása honlapját, vagy a pénztárcáját gazdagítja, már csak az egyéni célokon, elhatározásokon múlik.

A február közepén induló tanfolyamra korlátozott létszámban lehet jelentkezni, további részletekről, kedvezményről, bónuszokról itt lehet tájékozódni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.

2024. Április 30. 08:13, kedd | Helyi

Felavatták Halbritter Mátyás emlékművét

Emlékművet állítottak a Győri Keksz- és Ostyagyár volt igazgatója tiszteletére.

2024. Április 30. 07:16, kedd | Helyi

Ismét felveszik a harcot Győrben a kártevők ellen

A Győr-Szol Zrt. április 30-án, kedden, május 1-jén, szerdán és május 2-án, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között permetezné a Győr területén található utcai fákat

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.