Városlista
2021. április 10, szombat - Zsolt

Hírek

2020. Március 20. 07:50, péntek | Helyi

Koronavírus: A győri Audi lélegeztetőgéppel segít!

Koronavírus: A győri Audi lélegeztetőgéppel segít!

Az AUDI HUNGARIA Zrt. kettő lélegeztetőgép vásárlását támogatja Győrben, a pénzadományt a „Győri Kórházért Alapítvány” számára nyújtja.

"Ezen felül a vállalat 200 db – a lakkozóüzemében használatos – speciális védőruhát is adományoz a hatékony védekezéshez"- mondta tájékoztatójában Czechmeister Mónika kommunikációs vezető.

„Győr az otthonunk, fontos számunkra az itt élő és dolgozó emberek egészsége. Évek óta szoros együttműködést folytatunk városunk több egészségügyi intézményével, ezért természetes számunkra, hogy a jelenlegi, Corona virus által kialakult helyzetben hozzájáruljunk a védekezéshez. Ezért vállalatvezetésünk ma reggel úgy döntött, hogy kettő lélegeztetőgép vásárlását támogatjuk, a pénzadományt a „Győri Kórházért Alapítvány” –nak nyújtunk.

Köszönjük az az orvosok és a valamennyi kórházi dolgozó munkáját, mindenkinek erőt és kitartást kívánunk!”- mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatótanácsának elnöke a döntés alkalmával.

Az igazgatótanács elnöke megköszönte az orvosok és a valamennyi kórházi dolgozó munkáját, s mindenkinek erőt és kitartást kívánt.

Forrás: gyorihirek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 10. 12:53, szombat | Belföld

Fizetett volna a pedofil, hogy kisfiúval fajtalankodhasson - VIDEÓ

Letartóztattak egy 42 éves férfit, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval

2021. Április 10. 11:53, szombat | Belföld

Szinte mindenkit érdekel a bolygó jövője

Meglepően sokan érdeklődnek a bolygó jövője, a környezetvédelem iránt és tudatosul bennük, hogy saját életükre és a következő generációk sorsára is hatással vannak a környezeti problémák