Városlista
2019. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2013. Szeptember 09. 13:39, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Kosárlabdacsapat balesete - Kedden nyilatkoznak az orvosok a játékosok állapotáról

Kosárlabdacsapat balesete - Kedden nyilatkoznak az orvosok a játékosok állapotáról

Kedden közlik az orvosok az egyesülettel, milyen állapotban vannak, mikorra épülnek fel a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabda-csapatának szombaton balesetet szenvedett tagjai.

Fűzy András elmondta: ennek ismeretében kedden este ül össze a vezetőség, és dönt arról, hogy a közép-európai vagy a magyar ligában és az Euroligában induljon a most kezdődő évadban az együttes.

A sportvezető korábban azt közölte: vasárnap két műtétet hajtottak végre, az egyiket a csapat gyúróján, Burdi Szabolcson, akinek az állapota kritikus, és mélyaltatásban van, a másikat pedig Kovács Krisztinán, aki várhatóan fel fog épülni.A Kapuvárnál bekövetkezett szerencsétlenségben egy személyautó ütközött össze a győrieket szállító busszal, Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen belehalt sérüléseibe, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a győri kórházban hunyt el. Natasa Kovacevicnek, a csapat szerb játékosának a lábát amputálni kellett.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Címkék: baleset, gyász, kosárlabda

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 16:20, hétfő | Helyi

Csontvázakat találtak a színháznál

A Győri Nemzeti Színház felújítási munkálatait megelőző, folyamatosan zajló régészeti feltárások során - melyek az úgynevezett császári-királyi nagykaszárnya (18. század első harmada) épületének kutatásához kapcsolódnak.

2019. Június 24. 14:53, hétfő | Helyi

Kinyílt a Levéltár

A hétvégi programkavalkádban, Győr Megyei Jogú Város Levéltára is megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt.

2019. Június 24. 10:05, hétfő | Helyi

Világhírű ütőművész a Zsinagógában

Többek között a világhírű, Kossuth-díjas, ütőhangszeres művész, Horváth Kornél és a New Juice trió is koncertezett hétvégén a Győri Ütősmaraton keretein belül, a helyi Zsinagógában.

2019. Június 24. 09:50, hétfő | Helyi

Hogyan használhatjuk ki az egysínes csempevágók előnyeit?

Akár a saját otthonunkban végzünk hidegburkolással kapcsolatos feladatokat, akár rendszeresen dolgozunk csempék megmunkálásával, időnként szükségünk lesz megbízható csempevágó eszközökre.