Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Április 27. 09:50, szerda | Helyi
Forrás: ORFK Kommunikációs Szolgálat

„Közlekedik a család” – közlekedésbiztonsági vetélkedő

„Közlekedik a család” – közlekedésbiztonsági vetélkedő

Az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett közlekedésbiztonsági vetélkedő fődíja egy Skoda Rapid Spaceback 1.2 Tsi / 90 LE személygépkocsi.

A 2016. április 23-án induló és 2016. június 4-ig tartó nyereményjátékra bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhet, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek. A közlekedésbiztonsági feladatokból álló megyei versenyek végén egy-egy család juthat az országos döntőbe.


A vetélkedő ideje alatt – 2016. május 2-a és június 5-e között – a http://www.kozlekedikacsalad.hu internetes portálon is zajlik egy ötfordulós játék, ahol a feladatokat sikeresen teljesítők között fordulónként kisorsolnak egy 10.000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, valamint ugyanilyen értékű Skoda- illetve ORFK-OBB ajándékcsomagot. Az ötödik fordulót követően a játékban fordulónként hibátlanul teljesítők között kisorsolásra kerül egy fő, aki egyhetes ŠKODA tesztvezetést nyer egy tank üzemanyaggal.


A nyereményjáték fődíja a Skoda márkakereskedés és az Autós Nagykoalíció támogatásával egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi. Ezen kívül minden, az országos döntőbe jutott család több értékes ajándékban részesül, továbbá a 2-20. helyezett család egy-egy hosszú hétvégére szóló magyarországi üdülést nyer. Az országos döntőt 2016. június 18-19-én Budapesten rendezik.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2016. április 23. és június 4. között, az alábbi ütemezés szerint:

Április 23. Budapest, Tatabánya, Szeged,
Április 30. Eger
Május 7. Kaposvár, Békéscsaba, Salgótarján, Székesfehérvár
Május 21. Cegléd,Győr, Miskolc, Pécs, Szombathely,
Május 28. Veszprém, Szekszárd, Nyíregyháza
Május 29. Nyíregyháza, Debrecen
Június 4. Kecskemét, Szolnok, Zalaegerszeg

A vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben felhívja a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára, közösségnevelő hatására.

Az érdeklődők jelentkezhetnek elektronikus úton, a http://www.kozlekedikacsalad.huinternetes portálon vagy személyesen, a vetélkedő napján, a területi verseny helyszínén. A verseny pályázati feltételeiről, valamint ütemtervéről bővebb tájékoztatást a fenti honlapon olvashatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.