Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2012. Március 08. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Közösen prezentál az önkormányzat és az Audi

Közösen prezentál az önkormányzat és az Audi

A mai napon Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata hivatalos prezentációt tart az Audi Hungaria Motor szervezésében azoknak a cégeknek, amelyek a gyárbővítéshez kapcsolódóan érdeklődést mutatnak a beszállítói park iránt.

Győr városa elkötelezett amellett, hogy a beszállítói park a város határain belül valósuljon meg, tovább erősítve ezáltal a kisalföldi megyeszékhely pozícióit. Győr - ahogy eddig, úgy a jövőben is – mindent elkövet azért, hogy a szigorú jogszabályi keretek betartása mellett, versenyképes feltételeket biztosítson a beszállítói park számára.

Az AUDI Hungaria Motor kft. és Győr városa között kitűnő a kapcsolat, az élet minden területén segíti és támogatja egymást a két fél, legyen szó gazdasági, fejlesztési, adópolitikai, pénzügyi, kulturális, oktatási, vagy a sport területén mutatkozó együttműködésekről. Győr önkormányzatának részéről nem kérdés, hogy az egymás iránti bizalom, valamint elkötelezettség a jövőben is fennáll.

Ez pedig minden bizonnyal jó alapja a felelős döntéseknek, amelyek az elkövetkezendő időszakban tovább erősítik az egymás irányába vállalt kötelezettségek teljesítését. Ahogy az AUDI és a város közös szlogenje hirdeti: „A jövő Győrben épül.” –, a jövőt pedig Győr városa továbbra is az AUDI Hungaria Motor kft.-vel szorosan együttműködve kívánja építeni.

Győr, 2012. március 8.

Borkai Zsolt
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 09:15, szombat | Helyi

A Mikulás a győri Vásárcsarnokba is ellátogat

A szokásos, gazdag karácsonyi árukínálat mellett idén meglepetés várja a vásárlókat december 6-án a győri vásárcsarnokban. – írja a Győr-Szol.

2023. December 02. 08:16, szombat | Helyi

Korszerűbb lett a hulladékgazdálkodás

Több mint egymilliárd forintból korszerűsítették Győr és környéke hulladékgazdálkodását.

2023. December 02. 07:16, szombat | Helyi

Az adventi időszakban megnő a lakástüzek száma

Decembereben jelentősen megnő a lakástüzek száma, naponta országosan átlagosan több, mint 20 otthon gyullad ki, vagyis szinte minden órára jut egy lakástűz.

2023. December 01. 09:15, péntek | Helyi

Kiválóan szerepeltek a UNI-Győri Úszó SE úszói Gödöllőn

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Széchenyi Egyetem és a Győri Úszó SE együttműködése: Az idei évtől új néven, UNI-Győri Úszó SE néven szerepelnek az ország legjobb vidéki úszócsapatának versenyzői.