Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 07. 08:17, csütörtök | Helyi

Közülük lehet valaki Borkai Zsolt utódja

Közülük lehet valaki Borkai Zsolt utódja

Borkai Zsolt lemondása után időközi polgármester választáson dől majd el, ki lesz Győr polgármestere. Információnk szerint a Fideszben három lehetséges jelöltben gondolkoznak, akiket az időközi választáson a kormánypárt elindítana.

Egyikük Németh Zoltán, aki 1990-től a Fidesz tagja. Németh 2014 októberében az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP pártszövetség listavezetőjeként szerzett mandátumot a megyei közgyűlésében, a megyei közgyűlés elnöke jelenleg is.

Felmerült még Fekete Dávid neve is, aki jelenleg az egyik alpolgármester. Fekete 2004 óta tagjai Fidelitasnak, 2007 óta pedig a Fidesznek. 2009 óta a Győri Fidelitas ügyvezető alelnöke, 2011 óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Fidelitas elnöke. 2010 januárja és szeptembere között Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése Városstratégiai Bizottságának külsős tagja volt.

De úgy tudjuk, hogy a Fideszben az is szóba került, hogy Pálinger Katalin olimpiai ezüstérmes magyar válogatott kézilabdakapust indítanák el az időközin.

Forrás: MTI

Fotó: Kaszás Tamás / Index

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense