Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 06. 10:30, szerda | PR
Forrás: InfoGyőr - Varga Alexandra

Kukucskáljon a Pliszé kft. függönye mögül!

Kukucskáljon a Pliszé kft. függönye mögül!

Nincs annál szebb és jobb nyári reggel, mint mikor az ablakon besütő langymeleg napsugarakra ébredünk.

Ennél már csak az tökéletesebb, mikor a függönyt behúzzuk, s tovább szundikálunk a hűvös szobában. Nem mindegy azonban, hogy mivel árnyékolunk. Győrújbaráton, a Pliszé Kft-ben számtalan variáns közül választhatja ki a leginkább megfelelő függönyt vagy karnist.

Legtöbben arra vágyunk, hogy megtaláljuk a tökéleteset. A legfinomabb joghurtot, vagy a legkomfortosabb családi autót, netán a legcsinosabb nyári szandált. Legtöbbször ezzel persze kudarcot vallunk, hiszen mindig akad egy aprócska hiba. Ha azonban függönyt, karnist, netán ágytakarót keresünk, garantált, hogy a Pliszé kft.-ben rátalálhatunk a legjobbra!

A régóta üzemelő családi vállalkozás több száz függönyt kínál, minőségi anyagokból, terndi színekkel, klasszikus és különleges formákkal. Itt fontos a személyes kontaktus: alapos beszélgetést követően a cég tanácsaival segít kialakítani az "ablakunk díszét". A Pliszé Kft. nem árul zsákba macskát. Számukra fontos az összhang, a harmónia.

A Pliszé Kft. vállalja családi házak, lakások, irodák, közintézmények komplett igényes függönyözését, pontos helyszíni felméréssel. Győrújbaráti telephelyünkön rövid határidővel elkészítik, s természetesen csakis minőségi, igényes, s a legújabb trendeknek megfelelő anyagokkal dolgoznak.

A karnisokat egyedi igények szerint is gyártják. Telephelyünkön rúdkarnisok raktárról elvihetők, sőt szerelést kedvező áron vállalnak.

A Pliszé Kft. megbizhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egy évtizede, rendszeresen résztvesznek a Győri Vásáron. Ráadásul a családi vállalkozás még különdíjat is kapott a tavalyi évben. Tehát a függönyünk biztosan tökéletes lesz, ha útunk a győrújbaráti Pliszé kft-hez vezet.

Címkék: Pliszé Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.