Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. December 16. 12:13, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Nap mint nap lájkolások ezrei, tízezrei történnek meg a Facebookon, most Karácsony közeledtével, az infoGyőr, a Győri Szuperinfó és partner cégeink közös összefogásával, ezek a lájkok pénzt érnek egy egy alapítványnak.

A Karácsony szelleme, az örömszerzés, a másikra gondolás és segítségnyújtás kiveszőben van, ám mi szeretnénk egy cseppnyi örömet okozni, megtartani az ünnepek valódi jelentőségét.

Ezért az infoGyőr szerkesztősége összefogva a Győri Szuperinfóval és partnercégeinkkel, úgy döntöttünk, az amúgy is százával, ezrével történő Facebookos oldalakra érkező lájkokat most pénzre váltjuk és ezzel alapítványokat támogatunk, hogy ezzel is segítsük őket.

Konkretizálva, a dolog a következő képpen történik:

1, Látogass el a segitenijo.hu weboldalra!

2, Lájkold az oldalon lévő cégek Facebookos oldalait, pár egyszerű kattintással. Minden egyes lájk az adott cég Facebookos oldalán 10 Ft-tal növeli a közös kasszát, aminek aktuális állását fent láthatod. A lájkokért nem a lájkolók fizetnek, tehát neked SEMMIBE nem kerül, csak pár kattintásba.

3, Az összegyűlt pénzt, a szavazatok arányának megfelelően szétosztjuk az alapítványok között. Tehát ha szeretnéd befolyásolni a pénz szétosztásának arányait, szavazz az oldalon található alapítványokra is.

4, Ha úgy érzed, lájkjaidon kívül még mindig segítenél, és pár kattintást megér neked, hogy minél több ember értesüljön a kezdeményezésről, kérünk, oszd meg a lehetőséget mással is, hiszen, csak pár kattintást jelent, viszont óriási segítség az alapítványoknak.

Köszönjük Mindenkinek a részvételt a kezdeményezésben!

segitenijo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.