Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2013. December 16. 12:13, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Nap mint nap lájkolások ezrei, tízezrei történnek meg a Facebookon, most Karácsony közeledtével, az infoGyőr, a Győri Szuperinfó és partner cégeink közös összefogásával, ezek a lájkok pénzt érnek egy egy alapítványnak.

A Karácsony szelleme, az örömszerzés, a másikra gondolás és segítségnyújtás kiveszőben van, ám mi szeretnénk egy cseppnyi örömet okozni, megtartani az ünnepek valódi jelentőségét.

Ezért az infoGyőr szerkesztősége összefogva a Győri Szuperinfóval és partnercégeinkkel, úgy döntöttünk, az amúgy is százával, ezrével történő Facebookos oldalakra érkező lájkokat most pénzre váltjuk és ezzel alapítványokat támogatunk, hogy ezzel is segítsük őket.

Konkretizálva, a dolog a következő képpen történik:

1, Látogass el a segitenijo.hu weboldalra!

2, Lájkold az oldalon lévő cégek Facebookos oldalait, pár egyszerű kattintással. Minden egyes lájk az adott cég Facebookos oldalán 10 Ft-tal növeli a közös kasszát, aminek aktuális állását fent láthatod. A lájkokért nem a lájkolók fizetnek, tehát neked SEMMIBE nem kerül, csak pár kattintásba.

3, Az összegyűlt pénzt, a szavazatok arányának megfelelően szétosztjuk az alapítványok között. Tehát ha szeretnéd befolyásolni a pénz szétosztásának arányait, szavazz az oldalon található alapítványokra is.

4, Ha úgy érzed, lájkjaidon kívül még mindig segítenél, és pár kattintást megér neked, hogy minél több ember értesüljön a kezdeményezésről, kérünk, oszd meg a lehetőséget mással is, hiszen, csak pár kattintást jelent, viszont óriási segítség az alapítványoknak.

Köszönjük Mindenkinek a részvételt a kezdeményezésben!

segitenijo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.