Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2013. December 16. 12:13, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Lájkjaid most pénzt érnek! Karácsonyi adománygyűjtés!

Nap mint nap lájkolások ezrei, tízezrei történnek meg a Facebookon, most Karácsony közeledtével, az infoGyőr, a Győri Szuperinfó és partner cégeink közös összefogásával, ezek a lájkok pénzt érnek egy egy alapítványnak.

A Karácsony szelleme, az örömszerzés, a másikra gondolás és segítségnyújtás kiveszőben van, ám mi szeretnénk egy cseppnyi örömet okozni, megtartani az ünnepek valódi jelentőségét.

Ezért az infoGyőr szerkesztősége összefogva a Győri Szuperinfóval és partnercégeinkkel, úgy döntöttünk, az amúgy is százával, ezrével történő Facebookos oldalakra érkező lájkokat most pénzre váltjuk és ezzel alapítványokat támogatunk, hogy ezzel is segítsük őket.

Konkretizálva, a dolog a következő képpen történik:

1, Látogass el a segitenijo.hu weboldalra!

2, Lájkold az oldalon lévő cégek Facebookos oldalait, pár egyszerű kattintással. Minden egyes lájk az adott cég Facebookos oldalán 10 Ft-tal növeli a közös kasszát, aminek aktuális állását fent láthatod. A lájkokért nem a lájkolók fizetnek, tehát neked SEMMIBE nem kerül, csak pár kattintásba.

3, Az összegyűlt pénzt, a szavazatok arányának megfelelően szétosztjuk az alapítványok között. Tehát ha szeretnéd befolyásolni a pénz szétosztásának arányait, szavazz az oldalon található alapítványokra is.

4, Ha úgy érzed, lájkjaidon kívül még mindig segítenél, és pár kattintást megér neked, hogy minél több ember értesüljön a kezdeményezésről, kérünk, oszd meg a lehetőséget mással is, hiszen, csak pár kattintást jelent, viszont óriási segítség az alapítványoknak.

Köszönjük Mindenkinek a részvételt a kezdeményezésben!

segitenijo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 08:18, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp február 17-től

2020. Február 16. 08:12, vasárnap | Helyi

Lopott bankkártyával akartak fizetni, keresik a két férfit

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2020. Február 16. 08:08, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Február 15. 07:44, szombat | Helyi

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.