Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 28. 08:15, csütörtök | Helyi

Látogasson el az épülő Mosoni-Duna-hídhoz!

Látogasson el az épülő Mosoni-Duna-hídhoz!

Ismét nyílt nap keretében tekinthetik meg az érdeklődők az új, épülő Mosoni-Duna-hidat szeptember 30-án, szombaton 9 -14 óráig.

Péntekig, szeptember 29-én délig várják a jelentkezéseket a szervezők a következő nyilvános látogatónapra. A híd elemeinek összeszerelésének már az utolsó fázisában tartanak Felkerültek a szerkezetre a merevítő kábelek és a betolási előkészületek is jól haladnak. A bal oldali ártéri híd pályalemezére rákerült az aszfalt burkolat és a csatlakozó úttal való összekötés is hamarosan megtörténik.

Jelentkezés:

Az érkező látogatókból a látogatást vezetők csoportokat alakítanak ki, és ezeknek a csoportoknak ismertetik az építési technológiát és a kivitelezést. A vezetés - várhatóan - két óránkénti gyakorisággal fog indulni.

Az egyéni látogatáshoz - a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében - szintén szükséges a "jelentkező" email küldése.

További információkat a mosoni-duna-hid@hodut.hu email címen illetve a facebook oldalon kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.

A jelentkezés utáni egyéb tudnivalók:

A jelentkezés akkor vehető befejezettnek, ha a látogatóközpontból kapott választ visszaigazolták. Addig csak feltételes jelentkezésnek számít és túljelentkezés esetén törlésre kerül. A látogatóközpont látogatása díjmentes! A látogatói korhatár szülői felügyelet mellett min. 10 éves kor.

A látogatás során a látogatók az építési területre nem mehetnek be, csak az elkerített látogatói részen tartózkodhatnak. A ruházatnak - a balesetek elkerülése érdekében - zártnak kell lenni és a lábbelinek is. (Szandál, nyári papucs, saru vagy hasonló nem!)

Akinek van láthatósági mellénye az lehetőleg hozza magával, munkavédelmi sisakot a látogatás idejére a szervezők biztosítanak. Nagy meleg esetén a védőitalt a látogatóknak maguknak kell biztosítani, a látogató központ területén nincs vásárlásra lehetőség.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.