Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 15. 10:01, szombat | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Lebukott a hotelekben potyázó csaló

Lebukott a hotelekben potyázó csaló

Több hotelben is vendégeskedett S. László, majd mindegyikből, fizetés nélkül távozott, A győri járőrök fogták el a 41 éves férfit, aki ellen több körözés is érvényben volt.

A szállodavezető értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy gyanúja szerint, az egyik szállóvendégükkel fizetési probléma merülhet fel. Az igazgató feltételezését egy figyelmeztetésre alapozta, melyet ő kapott a náluk két napja megszálló férfi fotójával együtt.

A helyszínre érkező járőrök a hotelben vonták igazoltatás alá a 41 éves S. Lászlót. A szentendrei férfi a járőröknek beismerte, hogy több szállodában vendégeskedett már és az azokban felhalmozott anyagi tartozását nem egyenlítette ki, mindig fizetés nélkül távozott.
A magáról fiktív adatokat megadó csaló, Győrben sem szeretett volna fizetni a jóltartásért, eddig mintegy hetvenezer forint tartozást halmozott fel.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a potyázó szállóvendéget két rendőrkapitányság elfogatóparanccsal körözi, a Budai Központi Kerületi Bíróság elfogását rendelte el.
S. Lászlót a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

Címkék: csaló, hotel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.