Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. December 19. 07:55, kedd | Helyi

Lemondott Radnóti Ákos

Lemondott Radnóti Ákos

Radnóti Ákos 2023. december 15-én benyújtott nyilatkozatában alpolgármesteri megbízatásáról 2024. január 1. napjával lemondott tekintettel arra, hogy új megbízatása összeférhetetlen jelenlegi tisztségével

Radnóti Ákos a továbbiakban turisztikai és marketing menedzserként folytatja tevékenységét, operatív feladatokat lát el.

Utódlására a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnökét Dr. Laczkovits-Takács Tímeát kérte fel Dézsi Csaba András polgármester. A Közgyűlés általi megválasztása esetén polgármester úr az egészségügyi és szociális ellátórendszer mellett a nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelem területének felügyeletével bízza meg. Dr. Pergel Elza alpolgármester asszony a jövőben pedig a kulturális, a köznevelési, az egyházi és a civil szervezetekkel való kapcsolattartás területét fogja felügyelni.

Fóris Norbert esélyegyenlőségi biztosként, Huszár Gábor polgármesteri megbízottként folytatja munkáját a győri Városházán. Huszár Gábor felel Gyárváros és Likócs városrészek felügyeletéért, valamint a munkafolyamatok koordinálásáért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.