Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Augusztus 13. 05:17, szombat | Helyi

Lesz piac, de nem mindig ott és akkor

Lesz piac, de nem mindig ott és akkor

Augusztusban a városi rendezvények miatt többször költözik a Dunakapu téri piac

Az első ilyen alkalom augusztus 13-án, azaz most szombaton lesz. A kereskedők, őstermelők a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatt (a piac korábbi területén) reggel 6-tól 13 óráig várják a vásárlókat a megszokott bőséges élelmiszer-választékkal, illetve ruházati cikkekel. A Győr-Szol tájékoztatása szerint a szombati piac ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy gépjárművével augusztus 12-én, pénteken este 8 óráig hagyja el a parkolót, amelyet az augusztus 13-án, 15 órától lehet újra használni.

Augusztus 17-én, szerdán szintén a Tarcsay utcába kell keresni a piacot, az augusztus 20-i piacnap pedig átkerül augusztus 19-re, és a helyszín ekkor is a Tarcsay utca lesz. A járművekkel augusztus 16-án, kedden és augusztus 18-án, csütörtökön 20 óráig kell elhagyni a parkolót, melyet augusztus 17-én, szerdán, illetve augusztus 19-én, pénteken 15 órától lehet újra használni.

Ezzel még nincs vége. Augusztus 24-én, szerdán és augusztus 27-én, szombaton ismét a Tarcsay parkolóban tartanak piacot a Dunakapu tér helyett ugyancsak reggel 6 órától 13 óráig. A szerdai és szombati piac ideje alatt ismét szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy autójával augusztus 23-án, kedden és augusztus 26-án, pénteken 20 óráig hagyja el a parkolót, amelyet augusztus 24-én, szerdán, illetve augusztus 27-én, szombaton 15 órától lehet újra használni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.