Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 19. 16:40, csütörtök | Helyi

Lezárják a győri játszótereket! Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye

Lezárják a győri játszótereket! Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye

A győri játszóterek zárásáról, a háziállatokról való gondoskodásban nyújtott segítségről adott tájékoztatást csütörtökön Győr Megyei Jogú Város orvos-polgármestere.

"Információim szerint a mai napon még mindig sokan vitték gyermekeiket a győri játszóterekre. Tették mindezt a Magyar Kormány, a hatóságok, és az egészségügyi dolgozók által, a vírus terjedésének megelőzése érdekében végzett erőfeszítései ellenére" - mondta Dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Gondoskodás a háziállatokról

A közleményben azt is leírták, hogy " a Zöld Eb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület az önkormányzattal együttműködve segít azokon, akik a karantén idején nem tudják sétáltatni, illetve megfelelően ellátni állataikat. Az egyesület munkatársai a +36-21/262-0044 telefonszámon várják a azok hívását, akik a szolgáltatást igénybe kívánják venni."

"A járvány lassítása, megakadályozása csak összefogással valósulhat meg, amely összefogás során minden győri polgár együttműködésére, és támogatására számítok! Vigyázzunk egymásra!" - zárta szavait a polgármester.

Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.