Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Június 05. 15:35, kedd | Helyi
Forrás: Győr24

Libbent a skót szoknya, repült a malomkő

Libbent a skót szoknya, repült a malomkő

Erős emberek mérték össze gigászi erejüket hétvégén, Győrben. A felföldi játékok Európa-bajnokságán egy győri versenyző bizonyult a legjobbnak.

Két nap az erő jegyében, erről szólt a mögöttünk álló hétvége, hiszen Győrben rendezték meg az 1000 éves skót hagyományokat felelevenítő felföldi játékokat, ami valójában egy cselendzs Európa-bajnokságnak minősül. A szinte emberfeletti képességgel rendelkező férfiak rangadóján több versenyszámban kellett bizonyítaniuk az indulóknak, hogy erejük teljében vannak. Bár kisebb sérülések és problémák adódtak – volt olyan játékos például, aki elájult miután megemelte a könnyűnek kicsit sem mondható terhet – azért súlyosabb balesetre szerencsére nem került sor.

A mérleg nyelve hol az egyik, hol a másik versenyző felé billent, de végül a győriek örülhettek, hiszen Mészáros Csaba bizonyult a legerősebbnek. Természetesen a többi hazai induló, így Darázs Ádám is kitűnően teljesített.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.