Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 03. 12:03, hétfő | Helyi

Lövés dördült el Győr belvárosában

Lövés dördült el Győr belvárosában

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. február 1-én 20 óra körül arról, hogy Győrben, a Király utcában egy ismeretlen lövést adott le a Lépcső köz irányába.

A járőrök a helyszínt átvizsgálva, egy gáz- riasztó fegyverből származó töltényhüvelyre bukkantak. A rendőrök felfigyeltek – a bejelentőtől kapott – személyleírásnak megfelelő ruházatot viselő férfire, aki munkájukat figyelte, majd Révfalu irányába távozott. Utána indultak, majd a Dunakapu téren igazoltatták és átvizsgálták ruházatát, amelynek során kabátja zsebében egy – engedéllyel tartott – gáz- riasztó fegyvert találtak.

Az egyenruhások a 42 éves győri lakost elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbevétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A győri rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Forrás: gyorihirek.hu

Kép: Illusztráció - Marcali Gábor

Címkék: belváros, győr, lövés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.