Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2015. November 17. 10:20, kedd | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Lövöldözött az utcán egy férfi Péren

Lövöldözött az utcán egy férfi Péren

A férfit a kocsma előtt állították le a rendőrök hétfőn délután. Kést és 48 töltényt vettek el tőle.

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 54 éves péri lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. november 16-án 13 óra körüli időben egy péri vendéglő előtti közterületen a saját tulajdonú gáz-riasztó fegyveréből a légtér irányába leadott egy lövést – írja a police.hu.

A pannonhalmi járőrök a férfit a vendéglátóhely bejáratánál igazoltatták, majd ruházatát és csomagját átvizsgálták. A rendőrök a táskából egy 9 milliméter kaliberű gáz-riasztó fegyvert 48 darab lőszerrel, továbbá egy 12 centiméter pengehosszúságú kést foglaltak le.

A nyomozók megállapították, hogy a megbotránkoztató magatartást tanúsító férfi a fegyver viseléséről engedéllyel nem rendelkezett.
A rendőrök a férfit a Pannonhalmi Rendőrőrsre előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 12:19, hétfő | Helyi

A fákon kívül egy rekord is megdőlt a szombati viharban

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek.

2023. Február 06. 09:15, hétfő | Helyi

A NAV is készül a Valentin-napra

A virágot, ajándéktárgyakat és a csokoládékat értékesítő boltokat ellenőrzi a NAV a következő napokban Győr-Moson-Sopron megyében.

2023. Február 06. 08:15, hétfő | Helyi

Hathetes kölyökkutyákra bukkantak Hegyeshalomnál egy román autóban

Bőröndök alá rejtve, alig hathetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román kocsi csomagtartójában. Hegyeshalomnál ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Németországba tartó autóst.

2023. Február 06. 07:15, hétfő | Helyi

Még lehet pályázni a Kantharosz Gálára

Folyamatosan érkeznek a pályázatok az idei Kantharosz Gálára, a szervezők azonban egészen február 17-ig várják a jelentkezőket.