Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2015. November 17. 10:20, kedd | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Lövöldözött az utcán egy férfi Péren

Lövöldözött az utcán egy férfi Péren

A férfit a kocsma előtt állították le a rendőrök hétfőn délután. Kést és 48 töltényt vettek el tőle.

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 54 éves péri lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. november 16-án 13 óra körüli időben egy péri vendéglő előtti közterületen a saját tulajdonú gáz-riasztó fegyveréből a légtér irányába leadott egy lövést – írja a police.hu.

A pannonhalmi járőrök a férfit a vendéglátóhely bejáratánál igazoltatták, majd ruházatát és csomagját átvizsgálták. A rendőrök a táskából egy 9 milliméter kaliberű gáz-riasztó fegyvert 48 darab lőszerrel, továbbá egy 12 centiméter pengehosszúságú kést foglaltak le.

A nyomozók megállapították, hogy a megbotránkoztató magatartást tanúsító férfi a fegyver viseléséről engedéllyel nem rendelkezett.
A rendőrök a férfit a Pannonhalmi Rendőrőrsre előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 11:58, vasárnap | Helyi

Denis Ventura a Gyirmót FC új játékosa

A volt szlovák utánpótlás válogatott középpályás a román élvonalbeli Academica Clincentől érkezik Gyirmótra, miután szerződést bontott romániai klubjával.

2022. Január 15. 16:28, szombat | Helyi

Vendégszerepelt Vuk Tatabányán

A héten a Vaskakas Bábszínház Vuk című előadása vendégszerepelt Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. A 8 előadás során közel 3000 kisgyerek tekintette meg a produkciót.

2022. Január 15. 16:20, szombat | Helyi

Ötméteres Szent Korona magasodik Pannonhalma Fő terén

Pannonhalmára érkezett a Szent Korona ötméteres másolata. Elekes Gyula erdélyi zománcművész készítette az egyedülálló alkotást, amelyet az ereklye hazaérkezésének 44. évfordulójára állítottak fel a kisváros főterén.

2022. Január 15. 16:13, szombat | Helyi

Célszerű már most nyilatkozni az szja-kedvezményekről

Célszerű mielőbb nyilatkozni az szja-kedvezményekről – hívja fel a figyelmet a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága.