Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Március 16. 08:51, szombat | Helyi
Forrás: Balázs Pohl

Március 15 - Olvasónk küldte

Március 15 - Olvasónk küldte

Győrben hihetetlen önkéntes mentőcsapat alakult ki, akik az egész nap és éjszaka szállította az autópályán illetve a Győr és Győr környéki melegedőhelyeken ragadt autósoknak az élelmiszert, teát, plédeket és ruhákat.

A tegnapi napon, főleg éjszaka rendkívüli együttműködésnek és munkának lehettünk szemtanúi. Több autós a zord körülmények mellett is nekivágott az autópályán megkeresni az úton rekedt utazókat. Ez az együttműködés és csapatmunka példátlan, és mindenki büszke lehet arra amit véghez vittünk ez alatt a nap alatt. Hamarosan teljesen helyre állhat a forgalom az M1-es autópályán a határtól Budapestig.


Szeretnék köszönetet mondani a Lajta u. 26-nál összegyűlt stábnak, akik gyűjtötték az élelmiszereket, és koordinálták a szállítást a melegedőhelyekre és az autópályára, az ETO Park-nak, Győr Plázának, Lukács Iskolának és az összes többi melegedőhelynek, akik elszállásolták az autósokat és kiszolgálták őket, az Ozone Fm-nek, akik összekapcsoltak minket, és mindig elláttak a legfrissebb információval, a rendőrségnek, tűzoltóságnak, katasztrófavédelemnek, akik mentették az úton rekedt embereket, az osztrák autópálya-kezelőknek, vöröskereszteseknek, akik nagyon gyors mozgósítással segítettek az utak megtisztításában, és nagyon köszönöm minden egyes embernek, aki bármilyen élelmiszert, teát, ruhát, gyógyszert adott, és köszönöm azoknak az autósoknak is, akikkel együtt mindent a megfelelő helyre tudtunk szállítani, úgy hogy többen mi is fennragadtunk autópályán egy darabig. Akiket kihagytam a felsorolásomból sajnálom, de ebben az összefogásban szinte minden győri és győr környéki, illetve nagyon sokan segítettek az ország többi részéből is, ezért képtelenség mindenkit külön megemlíteni. A nemzeti ünnepnapon amit a győriek tettek, az példátlan, ezért mindenki az országban büszke lehet ránk.

Kérlek benneteket, hogy osszátok meg ezt az információt, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, hogy mi is történt március 15.-én!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.