Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2018. Február 05. 18:20, hétfő | Helyi

Még mindig életveszélyben van a legendás győri színész

Még mindig életveszélyben van a legendás győri színész

Úgy tudni, a Győri Nemzeti Színház színésze hétvégén újabb sérüléseket szenvedett. A kommentelők és a szomszédok szerint Szilágyi életveszélyben van.

Nem régiben szabadult a rácsok mögül Szilágyi István fia, aki azért töltött hónapokat a börtönben, mert bántalmazta édesapját, akinek több bordája is eltörött.

"Mindannyian tudtuk, hogy ez lesz... Sajnos az idős szülők már nem teljesen beszámíthatók, gyámság alá kellene helyezni őket és idősek otthonában elhelyezni, ahol nem lennének kiszolgáltatva az erőszakos fiuknak". "Szegény szülők! A hatóság ilyenkor hol van? Remélhetően a csonttörést azért kezelik! Nem figyel oda senki, hogy itt még nagyobb tragédia is lehet? Nagyon sajnálom őket..." - olvasható a kommentekben. A Ripostnak egy szomszéd is megszólalt, és lesújtó volt, amit mondott:

"Hatalmas bírói tévedés volt elengedni ezt a vadállatot! Évek óta tartja terror alatt a szüleit és a környéken is sokan félnek tőle. Sokszor a saját fülemmel hallottam, ahogy a házban őrjöngött és tőrt-zúzott maga körül, és István bácsit is gyakran láttam kék-zöld foltokkal. Az az igazság, hogy ha már a hatóságok tétlenül nézik a dolgot, mi nem fogjuk! Összefogást és ha kell tüntetést is szervezünk, hogy történjen végre valami és emeljék ki a családból ezt az embert! Vagy legalább a szülőket helyezzék gyámság alá valahol, mert nem emberi, ahogy élni kényszerülnek!" - mondta el a férfi és hozzátette: "Én már elszántam magam, ha még egyszer gyanús zajt hallok, beugrom a kerítésen, rátöröm az ajtót Péterre és magam veszem őt kezelésbe, ha már a börtönben sem sikerült embert faragni belőle. Tisztában vagyok vele, hogy ez magánlaksértés és önbíráskodás, de valamit akkor is tenni kell!"

Forrás: life.hu

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 13:15, szombat | Helyi

A magyar Hősökre emlékeztek

A Magyar Hősök emlékünnepe lesz vasárnap.

2022. Május 28. 12:27, szombat | Helyi

Lejárt a jogsid vagy a személyid? Most hétvégén is megújíthatod

Szombaton és vasárnap is meg lehet újítani a veszélyhelyezt idején lejárt okmányokat a kormányablakokban június 30-áig.

2022. Május 28. 12:26, szombat | Helyi

Kinyit a vizes játszótér

Május 29-én, vasárnap, a gyereknap alkalmából újra megnyit a győri “vizes játszótér” a Bisinger sétányon! – osztotta meg a hírt közösségi oldalán Dr. Dézsi Csaba András.

2022. Május 28. 08:15, szombat | Helyi

Megkezdi Egészségtechnológiai Campusa kialakítását a Széchenyi István Egyetem

A beruházás első lépéseként a kétszintes, csaknem 700 négyzetméteres a Q épület rekonstrukciójára kerül sor.