Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 05. 18:20, hétfő | Helyi

Még mindig életveszélyben van a legendás győri színész

Még mindig életveszélyben van a legendás győri színész

Úgy tudni, a Győri Nemzeti Színház színésze hétvégén újabb sérüléseket szenvedett. A kommentelők és a szomszédok szerint Szilágyi életveszélyben van.

Nem régiben szabadult a rácsok mögül Szilágyi István fia, aki azért töltött hónapokat a börtönben, mert bántalmazta édesapját, akinek több bordája is eltörött.

"Mindannyian tudtuk, hogy ez lesz... Sajnos az idős szülők már nem teljesen beszámíthatók, gyámság alá kellene helyezni őket és idősek otthonában elhelyezni, ahol nem lennének kiszolgáltatva az erőszakos fiuknak". "Szegény szülők! A hatóság ilyenkor hol van? Remélhetően a csonttörést azért kezelik! Nem figyel oda senki, hogy itt még nagyobb tragédia is lehet? Nagyon sajnálom őket..." - olvasható a kommentekben. A Ripostnak egy szomszéd is megszólalt, és lesújtó volt, amit mondott:

"Hatalmas bírói tévedés volt elengedni ezt a vadállatot! Évek óta tartja terror alatt a szüleit és a környéken is sokan félnek tőle. Sokszor a saját fülemmel hallottam, ahogy a házban őrjöngött és tőrt-zúzott maga körül, és István bácsit is gyakran láttam kék-zöld foltokkal. Az az igazság, hogy ha már a hatóságok tétlenül nézik a dolgot, mi nem fogjuk! Összefogást és ha kell tüntetést is szervezünk, hogy történjen végre valami és emeljék ki a családból ezt az embert! Vagy legalább a szülőket helyezzék gyámság alá valahol, mert nem emberi, ahogy élni kényszerülnek!" - mondta el a férfi és hozzátette: "Én már elszántam magam, ha még egyszer gyanús zajt hallok, beugrom a kerítésen, rátöröm az ajtót Péterre és magam veszem őt kezelésbe, ha már a börtönben sem sikerült embert faragni belőle. Tisztában vagyok vele, hogy ez magánlaksértés és önbíráskodás, de valamit akkor is tenni kell!"

Forrás: life.hu

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.