Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 22. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Sporthíradó

Megállíthatatlanul: sztárjai nélkül is tovább menetelt a Győri Audi ETO

Megállíthatatlanul: sztárjai nélkül is tovább menetelt a Győri Audi ETO

Továbbra is teljes sebességgel halad előre a Győri Audi ETO KC: a női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában.

Szerdán este a vendég Szekszárdon robogott át úgy, hogy a norvég válogatottal a dániai Világkupán szereplő Heidi Löke és Katrine Lunde-Haraldsen mellett a belázasodott Görbicz Anita, valamint a vállát még kímélő Ana Gros sem volt a fedélzeten. A 49-27-es végeredmény önmagáért beszél.

NŐI NB I, 4. FORDULÓ: GYŐRI AUDI ETO KC-UKSE SZEKSZÁRD 49-27 (26-11)
Győr, vezette: Ágnecz, Sipos
GYŐR: Pálinger, Pásztor, Szemerey - kapusok, Amorim 1, Hornyák 1, Korsós 4, Kovacsics 10, Kurucz 6, Lekics 4, Orbán 1, Palkó 6, Planéta 3, Radicevic 7, Tóth 1, Vérten 5. Vezetőedző: Konkoly Csaba
SZEKSZÁRD: Kurucz, Mészáros - kapusok) Borbás 6, Burai 5, Fauszt 3, Gulya 1, Jenőfi 5, Kaló 2, Kopecz, Palkó, Szekerczés 4, Vasas 1. Vezetőedző: Kovács Jenő
Hétméteresek: 8/6, ill. 3/3
Kiállítások: 6, ill. 14 perc
Újabb tükörsima bajnokin van túl a Győri Audi ETO KC: a 7. percben 7-1-re vezetett a Szekszárd ellen, és igen korán, a 13. percben már meg volt a "közte tíz". Az első félidőben akadt olyan periódus, amikor zsinórban 11 gólt szerzett az itthon egyeduralkodó ETO, amely 17-re tornázta fel a különbséget. Konkoly Csaba vezetőedző így nyugodt szívvel pályára küldhette a fiatal játékosait, akik aztán tovább növelték az előnyt. Egy híján 50 gólig ig jutottak. Még az élvonalban először szerepelt Korsós Dorina is betalált.
A Konkoly-lányok csütörtökön ismét pályára lépnek: Brazíliával játszanak edzőmeccset.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense