Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2013. November 03. 18:18, vasárnap | Helyi
Forrás: bors.hu

Megette saját kutyáját

Megette saját kutyáját

A férfi eltévedt az erdőben, és választania kellett: megeszi az ebet, vagy mindketten éhen halnak.

A 44 éves Marco Lavoie néhány napos túrára indult a Montreal közeli erdőkbe. Vele tartott hűséges német juhásza is, ám a kirándulás cseppet sem a tervek szerint sikerült – írja a Bors.

A párosra egy medve támadt egyik éjszaka, teljesen tönkretette a felszerelést, felfalta az összes ételt. A kutya gazdája védelmére kelt és elijesztette az állatot, csakhogy a támadás után eltévedtek az erdőben.

Heteken át bolyongtak és éheztek, amikor Lavoie-nak meg kellett hozni a döntést: saját életben maradásáért megölte és megette hű társát. Ha nem így tesz, mindketten elpusztulnak. A férfi összesen három hónapot töltött az erdőben, mikor egy turistacsoport rátalált. Életveszélyes állapotban került kórházba.

Címkék: kutya, megesz

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.

2020. Január 19. 06:25, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 20-tól