Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 11. 14:38, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Megjelent az Ez+Az magazin téli száma

Megjelent az Ez+Az magazin téli száma

Az infoGyőr szórakoztató portál első kézben fogható Ez+Az magazinja ősszel jelent meg. Elképesztő gyorsasággal telt el ez a pár hónap, így meg is érkezett a téli kiadás, amely jócskán tavaszhívogató is. Ha tavasz, akkor pedig megújulás, motiváció, felfrissülés, emiatt is választottunk két olyan inspiráló személyt interjúalanynak, akik fiatalok, sikeresek és mindent megtesznek, hogy elérjék céljaikat. A lelki fröccs, mellett fontosnak tartjuk, hogy a testünket is épségben tartsuk, méregtelenítésre adunk tippeket. Új rovatunkban bemutatunk néhány különleges győri helyet, ahova érdemes benézni.

Ahogy az infoGyőr oldaltól már megszokott programajánlóval is készültünk, emellett divat és karriertippek is helyet kaptak a magazinban.

Kellemes tél végét és tavasz váró időszakot kívánunk!

Magazin megtekintése

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.