Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2019. November 15. 11:13, péntek | Helyi

Megnyílt a Vásárcsarnok

Megnyílt a Vásárcsarnok

Pénteken reggel egy újabb csoda telt meg élettel. Mindenki nagy örömére újra megnyílt a most már felújított győri Vásárcsarnok. Gasztroshow-val, kóstolókkal, rengeteg vidám árussal és boldog vásárlókkal vette kezdetét az új korszak

Több mint egy évig tartó beruházással alakították át és újították fel a Vásárcsarnok , valamint egy több mint 250 férőhelyes parkolólemezt alakítottak ki.

A csarnokban összesen 51 üzlet kapott helyet, készült 4 darab elárusító pult, így a piactéren az őstermelők jobb körülmények között értékesíthetik portékáikat. Az időseknek is kedvező mozgólépcsőket is kialakítottak.

A megnyitó napon, a vásártér közepén a Győr+ Konyha egyik háziasszonya, Szarka Zsófi gasztroshow-jával szórakoztatta a vásárlókat. Ezen kívül Ozsvárt Tamással, a Győr-Szol kommunikációs igazgatójával beszélgetett a színpadon. Mindeközben rengeteg finomságot készít, amit mindenki megkóstolhat, aki kilátogat még 11 óráig.

Természetesen a látványos elem sem maradt ki.

A hivatalos megnyitón köszöntőt mondott Simon Róbert Balázs - megyei jogú városok fejlesztésének végrehajtásáért felelős államtitkár, győri országgyűlési képviselő; Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő; Dr. Fekete Dávid és Radnóti Ákos - Győr Megyei Jogú Város alpolgármesterei;

Borsi Róbert - Győr Megyei Jogú Város területi önkormányati képviselője, Prof. Dr. Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályának Osztályvezető Főorvosa, aki az újonnan kialakított tér egészségre gyakorolt hatásairól beszélt, orvosi szemmel, majd egy friss, reggeli élményének elmesélésével kezdte köszöntőjét. „Amikor reggel megérkeztem, egy hölgy megállított és azt mondta: főorvos úr, nyolc éve élesztettek újra, és ma itt lehetek a vásárcsarnok újraéledésénél is. Ennél nagyobb öröm és élmény nem érhet egy embert, aki orvos és politikus is.”

A köszöntők sorát Sági Géza - a Győr-Szol Zrt. Elnök-Vezérigazgatója zárta.

A csarnok hétfőnként továbbra is zárva lesz, a hét többi napján pedig minden reggel 6 órától várja vásárlóit. Kedden, csütörtökön és szombaton 15 óráig, szerdán 17 óráig, vasárnap pedig 11 óráig lesz nyitva.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét