Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 22. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Megnyitott a MárkAszerviz Győr Belvárosában!

Megnyitott a MárkAszerviz Győr Belvárosában!

A győri MárkAszerviz mobiltelefon szakbolt és szakszerviz megnyitotta 3. legújabb üzletét a mindenki számára könnyen elérhető belváros szívében, Király utca 18 szám alatt.

Ha épp az ünnepek alatt romlana el telefonja, esetleg újat szeretne venni magának vagy szeretteinek, jöjjön be a Széchenyi téri vásárba és ejtse útba üzletüket. Így összekötheti a kellemeset a hasznossal!

Náluk található a tartozékok és kiegészítők legnagyobb választéka, ráadásul a legbarátságosabb árakon, minden fajta telekommunikációs eszközhöz. Vadonatúj mobilok már 7000 Ft-tól! Okostelefonok már 15.000Ft-tól! Bármilyen készüléket is választ, mellé értékes ajándék jár!

Minden telekommunikációs eszköz beszerezhető, legyen az TáblaPC, Netbook, Laptop, vagy GPS!

Ha bizonytalanok lennénk, hogy szeretteink melyik készüléket választanák, lepjük meg őket a szabad választás lehetőségével és ajándékutalványt csomagoljunk a fa alá! Az egész országban csak a MárkAszervízben: ezertől húszezer forintos utalványok vásárolhatók és időkorlát nélkül beválthatók!

Barátságos, segítőkész kiszolgálás, készülékek beszámítása és készpénzes megvétele bármelyik üzletükben: Győr, Király utca 18, Győr Vásárcsarnok emeletén, Szentgotthárd Kossuth L. u. 27.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.