Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 08. 16:30, szerda | Helyi
Forrás: Audi Hungária Motor Kft.

Mérnöki ösztöndíjat alapított az Audi Hungária

Mérnöki ösztöndíjat alapított az Audi Hungária

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ösztöndíjat alapított mesterszakos, belsőégésű motorok szakirányos hallgatóknak.

Az idei tavaszi szemesztertől a vállalat hat mérnökhallgatót támogat havi bruttó 92 000 Ft összegű ösztöndíjjal az egyetem befejezéséig. Ezzel párhuzamosan az Audi Hungaria az ösztöndíjasoknak azonnali belépést kínál a vállalat gyakornoki programjába.

„Célunk, hogy ezzel a programmal tehetséges járműmérnök hallgatókat nyerjünk meg az Audi Hungaria számára, támogassuk személyes fejlődésüket” – hangsúlyozta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A kiváló tanulmányi eredményekkel és nyelvtudással rendelkező tapasztalt mérnökök különösen keresettek nálunk.”

Az ösztöndíjjal a Széchenyi István Egyetem hallgatói mesterképzésük ideje alatt, a szakmai gyakorlat vagy diplomaírás közben megismerhetik a vállalat és a Volkswagen Konszern szakterületeit, valamint nyelvtanfolyamon is részt vehetnek. A kiválasztott hallgatók mentori támogatást élveznek a vállalat vezetőségének egy tagjától.

Az Audi Hungaria pályázati kiírásában mesterszakos, belsőégésű motorok szakirányos járműmérnökök jó tanulmányi eredménnyel, német nyelvtudással jelentkezhettek az ösztöndíjra.

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta együttműködik a győri Széchenyi István Egyetemmel. A cél a legújabb trendeknek megfelelő mérnöki tudás közvetítése. A tehetséges mérnökhallgatók támogatása eleme az Audi Hungaria hosszú távú személyügyi stratégiájának a szakképzett munkaerő-utánpótlás érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.