Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 15. 16:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Fleshpink

Miért érdemes belsőépítész munkáját igénybe venni?

Miért érdemes belsőépítész munkáját igénybe venni?

Mai, rohanó világunkban sokunk számára fontos az otthon harmóniája és a nyugodt környezet. Úgy gondolom, a szakmai tudással lakásában, otthonában szép, kényelmes harmonikus életteret lehet biztosítani.

A körültekintő tervezői munkával rengeteg fáradságtól, és a kivitelezés során esetleg nem tervezett, felesleges kiadástól tudjuk megkímélni Ügyfeleinket.
Ha Ön vállalkozást indít, irodájában a kényelmes korszerű iroda berendezéssel, megfelelő munkakomfort, és egy kis szakmai odafigyeléssel az eredményesebb munkavégzéshez nélkülözhetetlen remek munkahelyi légkör biztosítható.
Ha új üzletet nyit, egy jól funkcionáló üzletberendezés és a tökéletes világítástechnika rövid idő alatt megmutatkozó, nagyobb forgalmat és bevételt eredményezhet.
Ön is tapasztalhatta már, egy étterem vagy kávézó hírnevéhez nem csak a jó konyha, hanem a hangulatos, kellemes enteriőr, a szépen megtervezett arculat egyaránt hozzájárul.

Irodánk jó kapcsolatokat ápol társtervezőkkel, képző- és iparművészekkel. A jólképzett dizájnerek kreatív munkája Magyarországon sokszor kiaknázatlan szellemi és anyagi érték. Pedig az időtálló dizájn, a jól megtervezett épület és a belső tér, értékálló befektetést jelenthet az Ön számára.

Honlapunkon tájékozódhat megvalósult és aktuális munkáinkról. Kérem tekintse meg a fotógalériát és amennyiben további információra lenne szüksége, szívesen állok rendelkezésére. Remélem, hamarosan találkozunk, és ügyfeleim között üdvözölhetem!

Tisztelettel:
Csizmadia Orsolya (okl. belsőépítész)

Címkék: harmónia, otthon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.