Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 05. 12:30, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Miért van szükség reklámra?

Miért van szükség reklámra?

„Vásár az élet s a legjobb vásárt az csinálja, ki a legnagyobb dobbal s legharsogóbb trombitával tudja hirdetni a portékáját, nyilvánvaló hát, hogy okvetlen szükséges az életben az önhirdetés.” ( Dolinay Gyula)

Reklám nélkül, bármilyen jó forgalma is van egy vállalkozásnak, nem lehet hosszú távú a siker.

Miért is kell reklámoznunk?

Egész egyszerűen azért, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat megtalálják a vásárlók, vagy csak azért, hogy tudjanak rólunk. (Utóbbi egy újonnan alakult cégnél nagyon fontos)

Hosszú távon kell gondolkodnunk, fontos hogy a reklámra ne kiadott pénzként tekintsünk, hanem egy olyan befektetésként, amely hosszú távon bevételi forrást biztosít számunkra.

Ugye milyen egyszerű lenne, ha évente egy reklámmal elintézhetnénk az ügyet?
Kutatók vizsgálták, hogy egy cégnek hányszor kell reklámoznia ahhoz, hogy a vásárlók legalább egyszer találkozzanak a reklámjukkal: 3szor!!! És ez még csak a minimum...

Fontos tehát, hogy rendkívül türelmesek és kitartóak legyünk, csak úgy érhetünk el nagy sikereket.

Nagyon fontos emellett, hogy mire költjük a mindig szűkös reklám-büdzsét, megtaláljuk-e a leggazdaságosabb, de hosszú távon biztos piaci ismertséget, jó cégimage-t garantáló eszközöket, megoldásokat?!!!

A Felirat Reklám Műhely Kft. megvalósítja elképzeléseit!

Ők 19 éves reklám-kivitelezési tapasztalatukkal stabil hátteret nyújtanak bármely növekedni akaró kis-és középvállalkozásnak és nagyobb cégeknek korrekt árakon, megbízható minőségben .

Mivel is foglalkoz nak pontosan?

- Járműdekoráció:

Az autódekorációk a legelterjedtebb és leg-költséghatékonyabb megjelenési formák. Nem terheli adó és rengeteg potenciális vevő felé nyújt azonnal információt cégéről, arculatáról, tevékenységéről, elérhetőségéről. Autóját nemcsak szöveges, hanem nyomtatott dekorációval is kérheti , akár teljes bevonással, látványos, figyelemfelkeltő megoldásokkal .

- Plaszikus cégfeliratok, világító betűdobozok :

Céges arculata valamennyi reklámhordozóján egységesen és következetesen jelenik meg? Egyértelműen beazonosítja az Őn cégét? Minőséget és megbízhatóságot sugall?
Nagyszerű és látványos megoldást kínálunk épület-homlokzatokra, külső-belső feliratrendszerekre, vagy ideiglenes reklámhordozókra is.
Komplex megoldásokat kínálunk a világítódobozok, világító betűdobozok és az élvilágító táblák témakörökben , melyek hosszú távon igényes megjelenést biztosítanak vállalkozásának.

-Kiállítási stand, egyedi stand:

Teljeskörű műszaki felszereltségünk és szakmai tudásunk lehetővé teszi, hogy kiszolgáljuk a leg egyedibb igényeket is. A kiállításokon általánossá vált versenyhelyzetben elengedhetetlen, hogy egy-egy vállalat minél többet, minél hatékonyabban kommunikáljon magáról. Erre nagyszerűen bevált eszköz egy figyelemfelkeltő stand, a dizájnt és a méreteket az adott vállalat arculatához, pozíciójához és a kiállítás körülményeihez igazítva. Figyelmet fordítunk mind az esztétikai, mind az ergonómiai szempontok érvényesülésére, tökéletes műszaki kivitel mellett. Mint azt referenciafotóink mutatják, az egyedileg tervezett standhoz a szállításra alkamas tároló eszközt is le tudjuk gyártani. A stand mellé továbbá bármilyen ledvilágítással ellátott pultot, vitrint, prezentációs falat elő tudunk állítani. Tekintsék meg referenciáinkat!

-digitális nyomtatás, öntapadós anyagok digitális nyomtatása:

A kor kihívásainak megfelelve innovatív fejlesztéseken keresztül nyomtatóparkot hoztunk létre, amely szinte minden anyagtípusra lehetővé teszi az ön igényeinek megfelelő nyomtatásokat:
- plakátok
- öntapadós anyagok *
- építési hálók - ponyvák, molinók
- polyester zászlók
-Öntapadós anyagok nyomtatása: öntapadós alapú információhordozók nyomtatása egyedi technikával. A legismertebb szolgáltatásunk. A legegyszerűbb matricától elkezdve a gépjárműdekorációkon át az óriásplakátokig gondolkozhat.

…..és még sok-sok minden más reklámhordozóval állunk kedves vásárlóink, érdeklődőink rendelkezésére!

Látogasson el honlapunkra (www.felirat.hu), válasszon kedvére a szolgáltatásaink közül!

Legyen Öné a legütősebb, legfeltűnőbb, legkreatívabb reklám!

Keresse fel bátran a Felirat Reklám Műhely Kft.-t!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.