Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2014. Szeptember 03. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr/WK

Mit vegyek fel ma? – Időjárás jelentő

Mit vegyek fel ma? – Időjárás jelentő

Nincs ötleted mit vegyél fel ma? Cikkünkből kiderül a napi várható időjárás és az ahhoz passzoló öltözet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Az esős, szeles szeptemberi időjárás a mai napra már enyhülést mutat, részenként még a nap is kisüt. Viszont továbbra is számíthatunk záporra, zivatarra, esernyőt ne hagyjuk otthon. Az északias szél többfelé erős lesz. Délután 20 és 29°C között alakul a hőmérséklet. Nyugaton lesz a leghűvösebb, keleten, délkeleten a legmelegebb az idő.

Ruha összeállítás nőknek

Ruha összeállítás férfiaknak

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.