Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Május 15. 16:14, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Mitől olyan izgatóak a francia nők?

Mitől olyan izgatóak a francia nők?

A francia nők bája, érzékisége, élethez való hozzáállásuk sok írót és filmrendezőt megihlette már. A francia nőkre egy külön kozmetikai ág épült. Cikkünkben azt keressük, hogy mégis mi az, ami ennyire vonzóvá tesz őket?

Egyszerűség attitűdje

A francia nőkre talán az a klisé a leghelytállóbb, hogy egyszerűen nagyszerűek. Nem viszik túlzásba a sminkelést, nem erőlködnek reggelenként a tükör előtt, hogy mit vegyenek fel. Tudják mi a divat, de öltözködésükben, nem az elsődleges szempont. Gyakran válogatják össze márkás ruháikat, vintage vagy turkálóban vásárolt darabokkal. Alapdarabokból áll a ruhatáruk, így könnyen kombinálhatják őket egymással. Kiegészítőkkel dobják fel ruháikat, apró türkökkel érik el egyedi stílusukat.

Csábítás művészete

Az evidens dolgok idegesítik a francia nőt. Mély kivágással és extra mini szoknyával kitárni magát az első randin, nem az ő stílusa. Inkább magára húz egy testhez simuló farmert és egy fehér inget. Tudja, hogy vonzereje úgy is a karizmájában rejlik. Nem erőlködik, nem tart attól, hogy nem lesz megnyerő partnere számára, tudja jól, hogy amit már erőltetni kell az rég elveszett. Imád flörtölni, tudni lehet, hogy a francia nőket a párkapcsolat se akadályozza meg az egészséges flörtben. Sőt sokkal könnyedebben veszik a szerelmi kalandokat.

Megújulás vonzereje

Nem félnek új dolgokat kipróbálni, pontosan tudják, mit szeretnének elérni. Nem félnek kockáztatni és minden precizitással, odafigyeléssel és nagy körültekintéssel végeznek el. Nem utalják másokra önmagukat, amit tudnak, elvégeznek. Párkapcsolatban mindig képesek megújulni, újat mutatni. Nem jellemző rájuk, hogy féltékenykednek és a követelőzés, de egy rossz vagy viszonzatlan kapcsolatból azonnal kilépnek. Nem tartja őket vissza a megszokás.

Panaszkodás nélkül

A francia nő jól érzi magát a bőrében, soha nem panaszkodik, hogy túl rövid a szoknyája vagy túl magas a cipősarka. Eddig bárki, aki a divatról értekezett, mindig oda lyukadt ki, hogy: ,, a jó stílus titka az, hogy érezd jól magad a ruháidban.” A francia nő ismeri a testét, tudja, hogy mi áll jól neki és mi felel meg az életmódjának.

Fehérnemű

A francia nő gondosan választja meg fehérneműjét. Inkább drágábbakat vesz és hordja őket többször, de fontos neki a kényelem és, hogy tökéletesen passzoljon hozzá. Oda van a csipkéért és a különleges darabokért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.