Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 25. 10:33, hétfő | Helyi

Nagy Balázs hangja Londonban vendégeskedik

Nagy Balázs hangja Londonban vendégeskedik

A Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház művésze Nagy Balázs, Londonban lépett fel a napokban.

Egy kedves győri ismerőse Faltusz Viktória meghívására érkezett Nagy Balázs színművész Anglia fővárosába.

Faltusz Viktória Londonban él és musical estet szervezett az ott elő magyaroknak, melynek az University College School adott otthont.

Baranyai Annamária kolléganője is elkésérte a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház sztárját és együtt énekeltek kétszer egy órát népszerű musicalekből, magyarul.

A műsort pedig közel egy órás, rögtönzött közönségtalálkozót követett, kötetlen beszélgetéssel.

"Nagyon hálásan fogadtak minket,megható volt látni a sok könnybe lábadt szemeket. Nagyon nagy siker volt, a második felvonást végig énekelték velünk, a meglepetés Operett számoknál a végén majdnem szétesett a terem úgy énekeltek tapsoltak." - mesélte Nagy Balázs, portálunk megkeresésére.

"Itt van velem a fiam is. Tegnap megnéztük a West enden az Oroszlánkirályt, ma meg Arsenal meccsre megyünk és igyekszünk mindent megnézni amit csak tudunk. Remélem visszatérünk még Londonba,főleg az itteni honfitársainkhoz!" - nyilatkozta Balázs.

Írta: Csobay Dániel

Fotók forrása: Nagy Balázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?