Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 25. 11:27, kedd | Helyi

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek" - Caramel

Advent Arany hétvégéjén érkezik Győrbe Caramel. Városunkban ad turnézáró koncertet az énekes.

A 10 állomásos turné legnagyobb helyszínének a Győri Audi Aréna ad otthont. - fejtette ki Caramel mai sajtótájékoztatóján. A másfél órásra tervezett koncert az énekes elmondása szerint nagy kihívást jelent minden tekintetben, ebbe beletartoznak az előkészületek is. Látvány - és showelemekben nem lesz hiány, az énekes hét tagú élőzenekarral lép szípadra december 17-én az Arénában. Nem titok, hogy az előadásban fellelhető lesz az ünnepi hangulat, a karácsony varázsa.

Caramel_gyor_live

Legutóbb 4 évvel ezelőtt járt Caramel Győrben. Városunkat gyönyörűnek tartja és szívesen tér vissza. Az énekes Vidéki Turnézáró koncertje a tél legnagyobb koncertélményét hozza el Győrbe.

A koncert részletein még dolgoznak, ötletelnek, de annyit tudunk, hogy alapvetően szólódalokra kell számítani és előfordulhat, hogy meglepetésvendég is érkezik az Arénába. A végleges track-lista Caramel elmondása szerint már kialakult. Az énekes az elmúlt 11 év repertoárjából szemezget de újdonsággal, sőt, dalpremierrel is készül a rajongóknak.

Caramel_gyor_live_december

A turnézáró érdekessége, hogy Győr egyik legnépszerűbb tánciskolájának tanítványai (AFORCE 1 TSE Hungary) is fellépnek, méginkább fokozva a hangulatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.