Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2016. Október 25. 11:27, kedd | Helyi

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek" - Caramel

Advent Arany hétvégéjén érkezik Győrbe Caramel. Városunkban ad turnézáró koncertet az énekes.

A 10 állomásos turné legnagyobb helyszínének a Győri Audi Aréna ad otthont. - fejtette ki Caramel mai sajtótájékoztatóján. A másfél órásra tervezett koncert az énekes elmondása szerint nagy kihívást jelent minden tekintetben, ebbe beletartoznak az előkészületek is. Látvány - és showelemekben nem lesz hiány, az énekes hét tagú élőzenekarral lép szípadra december 17-én az Arénában. Nem titok, hogy az előadásban fellelhető lesz az ünnepi hangulat, a karácsony varázsa.

Caramel_gyor_live

Legutóbb 4 évvel ezelőtt járt Caramel Győrben. Városunkat gyönyörűnek tartja és szívesen tér vissza. Az énekes Vidéki Turnézáró koncertje a tél legnagyobb koncertélményét hozza el Győrbe.

A koncert részletein még dolgoznak, ötletelnek, de annyit tudunk, hogy alapvetően szólódalokra kell számítani és előfordulhat, hogy meglepetésvendég is érkezik az Arénába. A végleges track-lista Caramel elmondása szerint már kialakult. Az énekes az elmúlt 11 év repertoárjából szemezget de újdonsággal, sőt, dalpremierrel is készül a rajongóknak.

Caramel_gyor_live_december

A turnézáró érdekessége, hogy Győr egyik legnépszerűbb tánciskolájának tanítványai (AFORCE 1 TSE Hungary) is fellépnek, méginkább fokozva a hangulatot.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 09:15, szombat | Helyi

A Mikulás a győri Vásárcsarnokba is ellátogat

A szokásos, gazdag karácsonyi árukínálat mellett idén meglepetés várja a vásárlókat december 6-án a győri vásárcsarnokban. – írja a Győr-Szol.

2023. December 02. 08:16, szombat | Helyi

Korszerűbb lett a hulladékgazdálkodás

Több mint egymilliárd forintból korszerűsítették Győr és környéke hulladékgazdálkodását.

2023. December 02. 07:16, szombat | Helyi

Az adventi időszakban megnő a lakástüzek száma

Decembereben jelentősen megnő a lakástüzek száma, naponta országosan átlagosan több, mint 20 otthon gyullad ki, vagyis szinte minden órára jut egy lakástűz.

2023. December 01. 09:15, péntek | Helyi

Kiválóan szerepeltek a UNI-Győri Úszó SE úszói Gödöllőn

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Széchenyi Egyetem és a Győri Úszó SE együttműködése: Az idei évtől új néven, UNI-Győri Úszó SE néven szerepelnek az ország legjobb vidéki úszócsapatának versenyzői.