Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. December 05. 07:58, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Nagyon megy a Vaiana mozikban

Nagyon megy a Vaiana mozikban

A bemutatása utáni második héten is a Vaiana című Disney-animáció nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét 28,4 millió dolláros jegyárbevétellel (8,3 milliárd forint), így a múlt hetivel együtt már 119,9 milliót keresett

- írta a Variety.com. A hálaadásnap utáni hétvége általában nem hoz nagy tolongást az amerikai mozikban, a Vaianának, az ősi Indonéziában játszódó családi animációnak nem is volt erős vetélytársa.


Az egyetlen jelentősebb bemutató A démon arca volt, mely azonban erősen elmaradt a várt 4-5 millió dolláros nyitó hétvégi eredménytől, csak 2,6 millió értékben váltottak rá jegyet a nézők.

A horror főszereplője egy tudós - Aaron Eckhart alakítja -, aki behatol egy 11 éves kisfiú tudatába, hogy megszabadítsa az őt megszállva tartó, hatalmas erejű démontól. A film produkciós költségei 5 millióra rúgtak, 1700 filmszínház vetítette a hétvégén.

Még szerényebb eredmény hozott a másik debütáló alkotás, a Freestyle Releasing Believe című karácsonyi drámája, 639 filmszínházban 602 ezer dollárrért vettek rá jegyet.

A toplista második helyét megtartotta a Legendás állatok és megfigyelésük című, a Harry Potter-univerzum világából született fantáziafilm, mely most 18,5 milliót hozott, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 183,5 millió dollárra nőtt.

A Paramount Érkezés című sci-fije a harmadik helyet szerezte meg 7,3 millió dollárral, ezzel eddig 73,1 milliót keresett. Ugyancsak Paramonut-film, a a Szövetségesek című második világháborús románc foglalja el a toplista negyedik helyét, a hétvégén 7 milliót adott eddigi 28,9 milliós bevételéhez.

A Marvel Doktor Strange című képregénymozija is bekerült az első ötbe, 6,5 millió dollárral hizlalta 215,3 milliósra az észak-amerikai bevételét.

Címkék: film, mozi, vaiana

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.