Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. November 24. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Önálló edzésként és szépészeti kezelésként is ajánlott!

Önálló edzésként és szépészeti kezelésként is ajánlott!

Szabadulj meg a stressztől könnyedén! – Szombaton nyit Győrben edzőtermet a Főnix Fit Mozgás Stúdió.

A Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gép, mely új dimenziót nyit minden korosztály számára a wellness megoldások, az életstílus és a fizikai képességek terén. Érdemes az elsők között kipróbálni, az első edzés ingyenes!

A vibrációs tréning segít a stresszoldásban, alkalmazása során felszabadítja a boldogsághormonokat. Erre, pedig télen nagy szükségünk van. A vibráló padon történő edzés erősíti a hátizmokat, így csökkentve a deréktáji fájdalmakat. A vibrációs tréning már az első edzés után csökkenti a szervezet stressz - hormon szintjét. A vérellátás javulása fokozza az agyműködést, csökken a feledékenység és nő a kreativitás. A mozgás koordinációt és egyensúlyérzékelést helyreállító edzésforma a hajlékonyság növekedésében is nagy szerepet játszik immunerősítő képessége miatt, amelyet tapasztalatok hosszú sora igazol. A Power Plate® használata során a szervezet ellenálló képessége is nő, ami az őszi és téli megfázásos, influenzajárványos időszak beköszöntével rendkívül hasznos lehet. A személyre szabott edzésformának köszönhetően és a személyi edző jelenléte miatt az edzések hatékonyak, szórakoztatóak, és valóban ott segítenek, ahol kell. A tréning önálló edzésként és szépészeti kezelésként is megállja a helyét, hiszen hatásosan tünteti el a nemkívánatos narancsbőrt és feszesíti a már megereszkedett bőrt, nagy segítséget nyújtva így a kismamáknak a terhesség utáni regenerálódás időszakában. Ráadásul mindez alkalmanként mindössze harminc percig tart. Hetente maximum 3x 30 perc testedzés ajánlott a Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gépeken!

Jöjjön el hozzánk!

Elérhetőségeink:
Főnix Mozgás Stúdió
Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gép

További info: ide kattintva!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.