Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Február 02. 10:52, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Nehezebb vizsgához a legjobb oktatást

Nehezebb vizsgához a legjobb oktatást


Januártól a korábbinál sokkal több kérdést tartalmazó kérdésbankból kapnak feladatokat a KRESZ-vizsgázók, s azok tartalma is megújult. Ezért különösen nem mindegy, milyen körülmények között készülünk a jogosítvány megszerzésére.

Az új kérdésbankban nem csak a kérdések száma nagyságrendekkel több, hanem azok minősége is jobb; az elavult, több évtizedes kérdésrendszert – főleg technikai fronton – naprakész technológiákat is figyelembevevő adatbázis váltja fel. Kikerültek az elavult kérdések, helyüket a korszerű technikai megoldásokra – pl. menetstabilizáló rendszer, korszerű elektromos és világítástechnikai eszközök, stb. – vonatkozók veszik át. Az alapkérdések tekintetében az eddiginél négyszer több kérdésből áll az adatbázis, a variációs lehetőségeknek köszönhetően pedig összességében mintegy tízszeres mennyiségű kérdés felbukkanásával számolhatunk a vizsgákon.

A megújult vizsgára a legkorszerűbb felkészülést nyújtja a NeTcar Autósiskola, a gépjárművezető-képzés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatóival.

A NeTcar tanfolyamaira beiratkozott hallgatók például – régiónkban egyedülállóként – automatikusan, ingyenesen megkapják az e-learning tananyagot is, melyben az elméleti képzéshez tartozó összes témakör megújult kérdéseit, valamint az arra adandó válaszlehetőségeket, a helyes válasz kiválasztásával tanulmányozhatják. Ezekkel a kérdésekkel fognak találkozni a vizsgán is. Természetesen aki nem kíván tanteremben KRESZ-t tanulni, hanem az e-learninget választja, szintén már a megújult tananyagot kapja. Ezzel otthonról, az interneten keresztül követheti az elektronikus tananyagot és gyakorolhatja az interaktív szituációs feladatokat, azaz ki sem kell mozdulni otthonról az elméleti ismeretek megszerzéséhez.


Sokéves tapasztalatunk és a legmodernebb oktatási forma, az e-learning segítségével szeretnénk leendő tanulóinknak megkönnyíteni a jogosítvány megszerzését. Ügyfélfogadással és gyakorlati oktatással az Észak-Dunántúl számos településén állunk tanulóink rendelkezésére.

További információ: www.netcarjogsi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.