Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2021. Szeptember 10. 17:43, péntek | PR

Nem bízol az öntapadó akasztókban? Ideje átgondolnod!

Nem bízol az öntapadó akasztókban? Ideje átgondolnod!

Megvan az az élmény, mikor a kínainál vettél egy öntapadó akasztót, hogy majd a konyharuha végre kéznél lesz, aztán még annyit sem bírt ki, amíg ráakasztod és már leesett?

Hát ennek vége, mert egy profi öntapadó akasztóval más lesz az életed.

Egy akasztó nem tűnik nagy dolognak, de végtelenül praktikus tud lenni, ha megfelelő helyre kerül. Sokan azonban nem tudnak fúrni, ezért öntapadó akasztót vesznek, ami aztán lepotyog és több vele a bosszúság, mint a haszon. Nekik jó hír, hogy van már olyan profi öntapadó akasztó a piacon, amiben csukott szemmel is megbízhatsz.

Miben más ez az öntapadó akasztó?

A profi öntapadó akasztó abban más, hogy tartós ragasztóval készül, ami a felhelyezés után végleges kötést képez a felülettel. Az ilyen öntapadó akasztót ragaszthatjuk falfelületre, csempére, bútorra, tehát bármilyen olyan felületre, ami tiszta és sima, így alkalmazása rendkívül sokoldalú.

A profi öntapadó akasztók végtelenül praktikusak, mert azt a biztonságot nyújtják, amit szögelt vagy fúrt társaik, de szerszám nélkül felhelyezhetőek. Emellett az öntapadó ragasztófelület rendkívül gyorsan köt, így a felhelyezést követően szinte azonnal használhatóak.

Hol jöhet jól egy tartós öntapadó akasztó?

Egy tartós öntapadó akasztó a konyhától a hálószobáig bárhol bevethető. Az előző példánál maradva, a konyharuha mindig kéznél lesz a mosogató mellett, és a fürdőszobában sem kell fúrni ahhoz, hogy egy új törölköző akasztót helyezz fel.

Emellett azonban vannak olyan kreatív megoldások is, ahol a tartós öntapadó akasztó szintén jól jöhet. A futónövények indáit gyerekjáték bármilyen alakzatban a falra felrakni egy ilyen akasztóval, de jó szolgálatot tehet az öntapadó akasztó akkor is, ha vezetéket vagy hosszabbítót kell elvezetned egyik helyről a másikra, hogy mozgatható maradjon.

Mire figyelj?

Az ilyen profi öntapadó akasztóknak az a hátulütője, ami az előnye: nem eltávolíthatóak, nyom nélkül nem lehet őket leszedni. Éppen ezért alaposan gondold át, hogy hová rakod fel őket, mert később nem lehet mozgatni a felület károsodása nélkül.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 14:36, csütörtök | PR

K&H: rekordszámú résztvevő a K&H pénzügyi vetélkedőjén

közel 10 ezer fiatal indult a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő idei sorozatán

2022. Május 13. 08:49, péntek | PR

Kicsik és nagyok figyelem, kezdődhet az alkotás!

Mi az a játék, ami látszólag soha nem megy ki a divatból? Ami újra és újra megújul? Ami kicsiket és nagyokat egyaránt képes az asztalhoz vagy a szőnyegre ültetni?

2022. Május 12. 15:04, csütörtök | PR

Hogyan használjuk megfelelően a légkondit a kocsiban?

Amikor nyáron egymást követik a forró napok, úgy kap egyre nagyobb figyelmet autónkban a légkondicionáló.

2022. Május 10. 17:54, kedd | PR

Az ügyvédi hivatás és annak buktatói ügyfélszemmel

Napjainkban hatalmas számban (több, mint 12 ezren) praktizálnak ügyvédként hazánkban, és akkor még nem is beszéltünk az ügyvédjelöltekről.