Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2021. Szeptember 10. 17:43, péntek | PR

Nem bízol az öntapadó akasztókban? Ideje átgondolnod!

Nem bízol az öntapadó akasztókban? Ideje átgondolnod!

Megvan az az élmény, mikor a kínainál vettél egy öntapadó akasztót, hogy majd a konyharuha végre kéznél lesz, aztán még annyit sem bírt ki, amíg ráakasztod és már leesett?

Hát ennek vége, mert egy profi öntapadó akasztóval más lesz az életed.

Egy akasztó nem tűnik nagy dolognak, de végtelenül praktikus tud lenni, ha megfelelő helyre kerül. Sokan azonban nem tudnak fúrni, ezért öntapadó akasztót vesznek, ami aztán lepotyog és több vele a bosszúság, mint a haszon. Nekik jó hír, hogy van már olyan profi öntapadó akasztó a piacon, amiben csukott szemmel is megbízhatsz.

Miben más ez az öntapadó akasztó?

A profi öntapadó akasztó abban más, hogy tartós ragasztóval készül, ami a felhelyezés után végleges kötést képez a felülettel. Az ilyen öntapadó akasztót ragaszthatjuk falfelületre, csempére, bútorra, tehát bármilyen olyan felületre, ami tiszta és sima, így alkalmazása rendkívül sokoldalú.

A profi öntapadó akasztók végtelenül praktikusak, mert azt a biztonságot nyújtják, amit szögelt vagy fúrt társaik, de szerszám nélkül felhelyezhetőek. Emellett az öntapadó ragasztófelület rendkívül gyorsan köt, így a felhelyezést követően szinte azonnal használhatóak.

Hol jöhet jól egy tartós öntapadó akasztó?

Egy tartós öntapadó akasztó a konyhától a hálószobáig bárhol bevethető. Az előző példánál maradva, a konyharuha mindig kéznél lesz a mosogató mellett, és a fürdőszobában sem kell fúrni ahhoz, hogy egy új törölköző akasztót helyezz fel.

Emellett azonban vannak olyan kreatív megoldások is, ahol a tartós öntapadó akasztó szintén jól jöhet. A futónövények indáit gyerekjáték bármilyen alakzatban a falra felrakni egy ilyen akasztóval, de jó szolgálatot tehet az öntapadó akasztó akkor is, ha vezetéket vagy hosszabbítót kell elvezetned egyik helyről a másikra, hogy mozgatható maradjon.

Mire figyelj?

Az ilyen profi öntapadó akasztóknak az a hátulütője, ami az előnye: nem eltávolíthatóak, nyom nélkül nem lehet őket leszedni. Éppen ezért alaposan gondold át, hogy hová rakod fel őket, mert később nem lehet mozgatni a felület károsodása nélkül.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.