Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2019. Június 11. 20:33, kedd | Helyi

Nem stimmel az Audi új elektromos modellje

Nem stimmel az Audi új elektromos modellje

Baj lehet az Audi új elektromos autóival. Az E-Tron crossoverek bevezetése még csak nemrégiben kezdődött el, de az autógyártó Egyesült Államokban működő márkaképviselete úgy döntött, hogy az USA piacán 540 autót visszahív.

Eddig még semmilyen baleset nem történt, ám a német autógyártó szeretne minden esetleges problémát elkerülni - írja az autoblog.com.

Arról van szó, hogy egy nem megfelelően záró tömítésen keresztül nedvesség szivároghat az autó akkumulátorához, ami rövidzárlatot, de akár gyulladást is okozhat. Ugyan még sehonnan nem érkezett hír ilyen jellegű meghibásodásról, de a cég szeretné ennek minden eshetőségét kizárni.

Az Audi - az autoblog.com által idézett - közleményében kifejti, hogy nincs szó széles körű visszahívásról. Az amerikai piacon eddig eladott 1644 darab E-Tronból mindössze 540-et hívnak vissza, ami messze elmarad azoktól a számoktól, ahány autót a közelmúltban más gyártóknak kellett visszahívniuk különböző meghibásodások miatt.

Forrás: origo.hu

Fotó: Gulyás Péter

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:18, péntek | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával? A Husqvarna PROFINAPOT feltétlen írja be a naptárába.

2019. Augusztus 23. 08:35, péntek | Helyi

Megnyíltak a Győri Bornapok

Borlovagok látványos felvonulásával vette kezdetét csütörtökön este a XII. Győri Bornapok, Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál Győrben.

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.