Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2019. Június 11. 20:33, kedd | Helyi

Nem stimmel az Audi új elektromos modellje

Nem stimmel az Audi új elektromos modellje

Baj lehet az Audi új elektromos autóival. Az E-Tron crossoverek bevezetése még csak nemrégiben kezdődött el, de az autógyártó Egyesült Államokban működő márkaképviselete úgy döntött, hogy az USA piacán 540 autót visszahív.

Eddig még semmilyen baleset nem történt, ám a német autógyártó szeretne minden esetleges problémát elkerülni - írja az autoblog.com.

Arról van szó, hogy egy nem megfelelően záró tömítésen keresztül nedvesség szivároghat az autó akkumulátorához, ami rövidzárlatot, de akár gyulladást is okozhat. Ugyan még sehonnan nem érkezett hír ilyen jellegű meghibásodásról, de a cég szeretné ennek minden eshetőségét kizárni.

Az Audi - az autoblog.com által idézett - közleményében kifejti, hogy nincs szó széles körű visszahívásról. Az amerikai piacon eddig eladott 1644 darab E-Tronból mindössze 540-et hívnak vissza, ami messze elmarad azoktól a számoktól, ahány autót a közelmúltban más gyártóknak kellett visszahívniuk különböző meghibásodások miatt.

Forrás: origo.hu

Fotó: Gulyás Péter

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 13:04, csütörtök | Helyi

Irány Milánó! Bevásárlás, jó ételek, és hogy a párunk is velünk utazzon: foci

Olaszország második legnagyobb városa, Milánó. Milánót mindenki ismeri, ha csak hallomásból is, hiszen a divat „fővárosának” tartják.

2019. December 12. 12:11, csütörtök | Helyi

Nem emlékszik a támadásra a Jedlikes, késelő diák

Egy három négyzetméteres, kétszemélyes cellában van a 17 éves H. András, aki pont egy hete támadt rá az egyik tanárára győri Jedlik Iskolában.

2019. December 12. 11:51, csütörtök | Helyi

A legifjabb, győri díjazott a Szokolay Sándor zeneszerzőversenyen

Az adventi várakozás jegyében a Magyar Karácsony hangversenyen emlékeztek a 6 éve elhunyt Szokolay Sándor zeneszerzőre, december 9-én a Zeneakadémián. A legfiatalabb, helyi versenyző Váray Domonkos volt.

2019. December 11. 09:50, szerda | Helyi

Google BERT: Magyarországon is fut a valaha volt egyik legjelentősebb algoritmus-módosítás

A Google tegnap jelentette be, hogy 70 országban köztük Magyarországon is útjára indult: „a keresés történelmének egyik legnagyobb hatású változtatása”. Ez a mesterséges intelligencián alapuló BERT-algoritmus.