Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. November 15. 08:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Nem tudnak kimenni a világbajnokságra- segítséget kér a Grácia

Nem tudnak kimenni a világbajnokságra- segítséget kér a Grácia

Évek óta vesznek részt hazai és nemzetközi versenyeken, Győrben elképzelhetetlen nélkülük bármilyen rendezvény. A jó helyezésre most is esélyesek lennének, de költséges ennyi táncossal kijutni a világkupára.

Bármilyen segítséget elfogadnának a Grácia táncosai, hogy kijuthassanak a 2012. november 26- december 1. között, Németországban megrendezett tánc világbajnokságon.

Ebben az évben ráadásul nagyon kevés csapat képviseli hazánkat, a Grácia Művészeti Intézet táncosai pedig jó eséllyel indulhatnak akár az aranyért is. Eddig Világ- és Európa Bajnokságon, Világ Kupa versenyeken 25 arany, 24 ezüst és 23 bronzérmet szereztek, méltatlan lenne, ha épp ők nem tudnának részt venni a riesai világbajnokságon.

A költségek felét a szülők állják, ennél többel sajnos ők sem tudnak hozzájárulni a kiadásokhoz, holott a szállás díja, a nevezési és utazási költség összesen több, mint egy millió forint. Az étkezést így is minden táncos maga oldja meg.

Hajrá Grácia! Szurkolunk, hogy összegyűljön az a hiányzó fél millió forint, hiszen kevés olyan csapat van, aki ilyen régóta és töretlen sikerrel öregbíti városunk nevét, szerte a világban.

Aki segítene a Gráciának, itt megtalálja őket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense