Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 18. 07:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Sporthíradó

Nemzetközi górcső alatt: a BL-döntő a minimum a Győri Audi ETO KC számára?

Nemzetközi górcső alatt: a BL-döntő a minimum a Győri Audi ETO KC számára?

A női kézilabda Bajnokok Ligájának hivatalos weboldala "A döntő a minimum" címmel elemző cikket közöl Győri Audi ETO KC csapatáról.

A szerző szerint Konkoly Csaba leánysága esélyesként vághat neki a legrangosabb európai kupasorozatnak: a mostani szezonban megtörheti a végső győzelemre vonatkozó átkát, miután világsztárokat szerződtetett a nyáron - írja a Sporthíradó.

A Bajnokok Ligája weboldalának csapatbemutatójában olvasható, hogy a Győr amúgy is acélos együttese tovább erősödött a nyáron, miután megszerezte a tavalyi kiírás gólkirályát, a Larvikkal BL-győztes Heidi Lökét, valamint Andrea Lekicset és Jovanka Radicevicet.
A cikk "elkövetője" megjegyzi: a világ legjobb kapuspárosa (Katrine Lunde-Haraldsen, Pálinger Katalin) áll Konkoly Csaba vezetőedző rendelkezésre, támadásban pedig korábban a világ legjobbjának megválasztott Görbicz Anita a kulcsember. Továbbá azt is megemlíti, hogy nyáron távozott Aurelia Bradeanu helyett Löke szintén vezérszerepet tölthet majd be.
"A Győr az előző szezonban meglepetésre az elődöntőben kikapott az Itxakótól. Idén a döntőbe kerülés a mimiális célja" - emeli ki a szerző, s az elvárásra vonatkozó megjegyzését a cikkben megszólaló Konkoly Csaba és Kiss Lajos klubmenedzser is megerősítette.
A Győr egyetlen klubként zsinórban ötször jutott be négy közé a BL-benn, de ennél tovább csak egyszer sikerült jutnia, 2009-ben azonban elbukta a finálét a án Viborggal szemben.
Írásában Björn Pazen emlékzetett arra, hogy a bajnok és kupagyőztes ETO-n átok ül, miután 1999 óta mind a hat döntőjét elbukta a nemzetközi porondon - de most megtörhet átok.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.