Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Október 29. 11:14, szombat | Helyi

Nézzük, mi a helyzet az utakon

Nézzük, mi a helyzet az utakon

A hosszú hétvégén a szokásosnál is több autó közlekedik hazánk útjain, ezért érdemes a megszokottnál is körültekintőbben vezetni.

Egy kisbusz kamionnal ütközött össze az M5-ös autópályán. Újhartyán után a 39-es km-nél Budapest felé a pályazár már megszűnt, egy sávon megindult a forgalom. A torlódás több km-es, aki teheti Örkény és Inárcs között a pályával párhuzamos 5-ös főúton tud kerülni.

Baleset történt a 35-ös főúton, Hajdúböszörmény határában. A 68-as km-nél két autó karambolozott, a helyszínelés félpályás korlátozás mellett zajlik.

Hajdú-Bihar megyében, Hajdúböszörmény térségében a 31-es km-nél egy személyautó traktorral ütközött össze. Az utat lezárták. Hajdúhadház felé terelik a forgalmat. (3502-es jelű, Tiszavasvári-Hajdúböszörmény összekötő út)

Az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre várakozó kamionsor hossza 7 km-es.

A 354-es főúton Debrecen elkerülő szakaszán, az M35-ös autópálya felé vezető oldalon, a 35-ös főúti csomópont lehajtó ágánál aszfaltoznak. A 3-as és a 4-es km között a fél útpályát lezárták!

Az M0-s autóút keleti szektorán – Pécel térségében – a 47-es és 49-es km között a burkolat betontábláit cserélik, ezért az M3-as autópálya irányába a 31-es főúti csomópont után a kapaszkodó sávot lerövidítették, valamint a munkavégzés környezetében sávelhúzással terelik a járműveket.

Országszerte ködös, párás az idő. Az elszórt ködszitálás miatt nedves, vizes az utak felülete. Vezessetek körültekintően, ha kell válasszatok alacsonyabb sebességet, mert a vizes, nedves útszakaszokon megnőhet a kicsúszás veszélye, illetve hirtelen fékezésnél a megszokottnál hosszabb fékúttal kell számolni.

Jó utat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense