Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Augusztus 21. 09:42, vasárnap | Helyi

Nézzük, mi történik vasárnap az utakon!

Nézzük, mi történik vasárnap az utakon!

Gyenge még a forgalom a közutakon és balesetről sem érkezett információ.

A 8-as főúton, Öskü térségében egy kisteherautó a védőkorlátnak csapódott. A Várpalota felé tartó oldalt a 34-es km-nél lezárták.

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 12-es és a 16-os km között, a betonelválasztó elemeket javítják, emiatt a belső sávot lezárták.

Az M44-es autóúton, az 51-es km-nél a Hármas-Kőrös hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. A javítási munka miatt a Tiszakürt felé vezető oldalt az 54-es és a 49-es km között lezárták. A forgalmat a Békéscsaba felé vezető oldalra terelik, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

A 32-es főúton, Szolnok közelében a 78-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben, de a jelzőlámpa sárgán villog, így fokozott figyelmet kérünk az autósoktól!

Az 51-es főúton Dunaharaszti elkerülő szakaszán, a 17-es km-nél felújítási munka miatt a fél útpályát lezárták. Irányonként egy-egy sáv járható.

A 11-es főúton, Esztergom belterületén, a 63-as km-nél elektromos kábelt kötnek be, ott a fél útpályát lezárták.

A 67-es főút, új, autóúti szakaszát, a 63-as km és a 80-as km között lezárták, mert portátáblát építenek. Mindkét irány forgalmát Mernyeszentmiklós és Somogytúr között, a régi 67-es útra terelik.

A 84-es főúton, Sümegen, a 23-as km-nél körforgalmú csomópontot építenek. A félpályás korlátozásnál jelzőlámpa irányít.

A kamiontilalom ma este 10 óráig van érvényben.

Figyelmeztetés!

Ha nagy villámlással járó vihar közeleg, vagy kap el minket, húzódjunk be valahová, ha pedig gépkocsiban ülünk, az ablakokat zárjuk be, a fém részeket ne érintsük meg. A ház környékéről gyűjtsünk össze és vigyünk be az épületbe minden olyan tárgyat, amelyet a szél felkaphat, ezek ugyanis súlyos sérüléseket okozhatnak. Az aktuális meteorológiai riasztásokról az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán és a katasztrófavédelem VÉSZ applikációján keresztül is tájékozódhattok.

A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, lehetőség szerint ne parkoljunk a viharos szélben fák alá, a közúton pedig a fasorok mellett is kellő figyelemmel közlekedjünk. Ha leszakadt vezetéket, vagy bajba jutott embert láttok, jelezzétek azt a 112-es segélyhívón.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.