Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Február 04. 14:55, péntek | Helyi
Forrás: Nordland Kft.

Nordland Wellness – PHC fogyókúra – 3 hónap, 36 kg, 3 fő

Nordland Wellness  – PHC fogyókúra – 3 hónap, 36 kg, 3 fő

2010. december 29-én lezárult a Nordland Lady’s Wellness Club által szervezett fogyókúra-játék. Három vállalkozó szellemű és kedvű hölgy vállalta, hogy részt vesznek a Premium Health Concepts (PHC) orvosok által vezetett táplálkozási

http://wellness.nordland.hu/index.php?mod=static&pageid=28

A három hónapig tartó játék során a három hölgy nemcsak a kilókkal állt harcban, de egymással is komoly versenyt vívtak. Az egyes hónapokban a legtöbbet fogyó játékos esetében a fogyókúra teljes költségét a Wellness Club állta.

A verseny teljes sikerrel zárult. A három versenyző a három hónap alatt 36 kg súlyfeleslegtől szabadult meg egészségesen!

A továbbiakban a program sikeréről beszéljenek a számok és a versenyzők!

Zsuzsa
testsúly: -14,1 kg
BMI: -4,8
derék: -11,5 cm
csípő: -13,5 cm
comb: -7,0 cm
mell: -8,0 cm

„Bátran mondhatom, hogy mindenkinek ajánlom, aki fogyni szeretne!!! A 3 hónap alatt nem éheztem és nem szenvedtem, közérzetem hónapról hónapra jobb lett. Nagyon büszke rám a családom és én is hogy végig tudtam csinálni és az a -14 kg az azért nem elhanyagolható. Az egész életünk megváltozott egészségesebben táplálkozunk, mozgunk és van egy követőm a családban, a testvérem is nekiállt a kúrának, látva az én sikereimet.”

Anita
testsúly: -11,9 kg
BMI: -4,5
derék: -6,0 cm
csípő: -23,0 cm
comb: -6,0 cm
mell: -7,0 cm

„Összegezve az elmúlt három hónapot csak jót tudok mondani. Az elején kissé szokatlan volt, majd folyamatosan rázódtam bele. Jobb lett a kedvem, kiegyensúlyozottabb lettem. A megfelelő étkezésnek és mozgásnak köszönhetően 12 kg-ot fogytam. Már nem kell azt mondanom, hogy több mint 100 kg vagyok, már büszkébben vállalhatom a súlyomat. A zsírtömegem is jelentősen csökkent. A havonta ismétlődő mérések mindig újabb erőt és lendületet adtak, hisz minden esetben pozitív eredményeket kaptam. Megkaptam a választ magamnak: ezzel a módszerrel nem szedem vissza az addig leadott súlyomat. Folytatom az eddig megkezdetteket és elérem a magasságomhoz ideális testtömeget.”

Helga
testsúly: -10,0 kg
BMI: -4,2
derék: -10,0 cm
csípő: -20,0 cm
comb: -4,0 cm
mell: -9,0 cm

„Az elmúlt három hónapban nagyon jól éreztem magam. Ugyan az első hónap nehéz volt, meg kellett szokni ezt a teljesen más életmódot. Aztán egyre jobb lett, jólesett a környezetem támogatása, dicsérete, ez sokat segített. Ez az utolsó hónap nem volt könnyű az ünnepek miatt, de így is sikerült leadnom a testsúlyomból. Nem éheztem, a rokonoknál is ettem a sütikből, de mindezt mértékkel tettem. Sokat segít a PHC abban, hogy meg tudd tartani a mértéket éhezés nélkül. Mivel letelt ez a három hónap, ezért már nem iszom, de így se szedtem fel plusz kilót, és nem eszek annyit és olyat, amit a program előtt. A mérések azt is mutatták, hogy nem csak a táplálkozás változtatása a fontos, hanem a rendszeres testmozgás.”

TELJES ÉS OSZTATLAN SIKER!

Szeretné megismerni a Premium Health Concepts lényegét?

A Nordland Lady’s Wellness Club modern diagnosztikai készüléke segítségével Ön is megmérettetheti testzsír százalékát! A mérés eredményét megbeszélheti a Wellness Club szakértőivel, illetve Dr. Kovács Tünde szakorvossal. Találkozhat, és beszélgethet a Premium Health Concepts (PHC) táplálkozási és diétás programban jelenleg részt vevő személyekkel is.

JÖJJÖN, VÁRJUK!

Látogassa meg a Nordland Lady’s Wellness Club weboldalát, figyelje a www.infogyor.hu oldal híreit!
http://wellness.nordland.hu/index.php?mod=static&pageid=28

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.

2024. Május 20. 08:15, hétfő | Helyi

Ezért érdemes a hazai földiepret választani

Már kapható a friss magyar földieper. A híradónk által megkérdezett termelő elmondta, jobb lett a termés, mint tavaly, és a minőségére sem lehet panasz.

2024. Május 20. 07:10, hétfő | Helyi

Ennél bájosabbat ma már nem fog látni! – Nyolc fiókát nevel a hattyúpár az adyvárosi 2-es tónál

Nézze meg a fotókat a családról és olvassa el, miért NE etesse őket!

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.