Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 04. 07:14, szerda | Helyi

Nyakon szúrta az ismerősét és elvette a pénzét

Nyakon szúrta az ismerősét és elvette a pénzét

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és kifosztás miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki nyakon szúrta az ismerősét és elvette a pénzét.

A vádirat szerint a 30 éves férfi idén tavasszal Mosonmagyaróváron kábítószert szeretett volna beszerezni, de ez azért nem sikerült neki, mert arra nem volt elég pénze.

Aznap, véletlenül megpillantotta Mosonmagyaróváron a kerékpározó sértettet, akire rákiabált, hogy „Kinyírlak, mert nem segítettél rajtam!” Utána ment és egy rövid szóváltást követően megtámadta a kerékpárost, akit ököllel többször meg is ütött. A földre kerültek, verekedtek, aminek egy autó dudálása vetett véget. Az autó ugyanis nem fért el tőlük az úton.

A kerékpáros elindult a helyszínről, de a vádlott nem hagyta annyiban. Újra a sértett után ment, ismételten megütötte a sértettet, majd elővette a zsebében lévő 6.5 cm pengehosszúságú kést és azt egyetlen kaszáló mozdulattal a sértett nyakába szúrta. Ezt követően felvette a földről a sértett tulajdonát képező, odaesett 5.000 forintos bankjegyet, majd távozott a helyszínről.

A sértettet életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállította kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense