Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2019. Május 22. 00:41, szerda | PR

Nyakunkon a nyár, most rendelj karszalagot!

Nyakunkon a nyár, most rendelj karszalagot!

Rendezvényszervezők, strandüzemeltetők, fesztiválfőnökök és bulifelelősök, figyelem! Gondoljatok időben az idei szezon beléptetésére, és szerezzetek menő karszalagokat jelentős kedvezménnyel!

Ez a cikk nektek, szakembereknek szól. A rendezvényre, koncertre, bulira való beléptetés fontosságát és kényes kérdéseit mindenkinél jobban ismeritek, ezért el sem kezdjük őket magyarázni. Ha bárki belóghat, mert nincs egy „jel” a szívesen látott vendégeken, legjobb esetben nullszaldós lesz az este, ám bármilyen karpántokat ma már nem szívesen visel a közönség. Fogas kérdés – segítségetekre a Karszalagexpressz szezonnyitó kedvezményekkel vár benneteket. Legyetek résen, a jelentős mennyiségi kedvezmény nem sokáig érhető el!

A választék

A webshopban mindent, de tényleg mindent megtaláltok, amit ez az iparág megálmodott, klasszikus sima karszalagok, feliratos karszalagok, teljes egészében perszonalizálható csuklópántok minden anyagból, minden féle technológiával kivitelezve. Egyszínű, mintás vagy tőszelvényes tyvek? Van bizony! Plastic, szilikon és vinyl csuklópántok? Nálunk ezek is sorban állnak! Textilból készült pántok és egyéb speciális karszalagok? Nem tudtok rajtunk kifogni!

Ami pedig a legjobb: legyen bármekkora a rendezvény, amit szerveztek, a zártkörű szülinapi bulitól az exkluzív jazz koncerten át a szabadtéri techno fesztiválig mindenhez tudunk stílusban, színvilágban és kivitelezésben passzoló terméket ajánlani. A karpántjaink többsége teljes egészében nyomtatható, így szín, forma és grafika tekintetében teljes szabad kezet adhatunk nektek és grafikusotoknak.

A kedvezmény
A karszalag akció több termékre is kiterjed. A lila, zöld és coral egyszínű, valamint kockás, delfines, napocskás 3/4″-s tyvekeken – akár tőszelvényes megoldással is – most a végösszeget tekintve szemmel látható árcsökkenést találtok. Ha ennél is alacsonyabb árat szeretnétek, keressetek minket, mert telefonon, e-mailen történő ajánlatkérés, vásárlás, mennyiségi kedvezmény illetve egyedi ajánlat esetén az árak az adott ajánlat szerint alakulnak, vagyis akár még jobban is járhattok!

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérés nem kerül egyetlen fillérbe sem, és maximum 2-3 percet vesz igénybe, hiszen kényelmesen, online is elintézhetitek. Ha a legjobb ár és minőség a célotok, akkor kattintsatok a honlapra, és tegyétek fel az összes kérdéseteket, mi válaszolunk! Ha gondoljátok, ingyenesen elkészítjük a kívánságaitoknak megfelelő látványtervet is, hogy még megrendelés előtt lássátok a kész terméket. Közös célunk, hogy nektek legyen a legegyedibb, legmenőbb, legkreatívabb bulibelépőtök – ráadásul a legjobb áron!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 17:54, kedd | PR

Mikor és hogyan térül meg a napelembe fektetett pénzünk?

Biztosan sokat hallottál mostanában az éghajlatváltozásról, a fosszilis energiahordozók mennyiségének csökkenéséről és a környezetszennyezésről.

2019. December 10. 17:53, kedd | PR

Fiatalok és a pénzügyi tudatosság

A pénzügyi tudatosságunk kiépítése valahol a gyermekkorban kapott zsebpénznél kezdődik.

2019. December 10. 17:46, kedd | PR

5 tipp bemutatása a karácsonyi plusz kilók ellen

A karácsonyi időszak tipikusan az a periódus, amikor még az is felszed néhány plusz kilót, aki egyébként stabilan tartja a súlyát évközben.

2019. December 06. 13:24, péntek | PR

Fázós vagy? Így vértezd fel magad a téli hónapokra!

Vannak, akik már 20 fokban is vacognak, és vannak, akik egy vékony pulóver – vékony kabát kombinációban is képesek áttelelni.