Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Május 22. 00:41, szerda | PR

Nyakunkon a nyár, most rendelj karszalagot!

Nyakunkon a nyár, most rendelj karszalagot!

Rendezvényszervezők, strandüzemeltetők, fesztiválfőnökök és bulifelelősök, figyelem! Gondoljatok időben az idei szezon beléptetésére, és szerezzetek menő karszalagokat jelentős kedvezménnyel!

Ez a cikk nektek, szakembereknek szól. A rendezvényre, koncertre, bulira való beléptetés fontosságát és kényes kérdéseit mindenkinél jobban ismeritek, ezért el sem kezdjük őket magyarázni. Ha bárki belóghat, mert nincs egy „jel” a szívesen látott vendégeken, legjobb esetben nullszaldós lesz az este, ám bármilyen karpántokat ma már nem szívesen visel a közönség. Fogas kérdés – segítségetekre a Karszalagexpressz szezonnyitó kedvezményekkel vár benneteket. Legyetek résen, a jelentős mennyiségi kedvezmény nem sokáig érhető el!

A választék

A webshopban mindent, de tényleg mindent megtaláltok, amit ez az iparág megálmodott, klasszikus sima karszalagok, feliratos karszalagok, teljes egészében perszonalizálható csuklópántok minden anyagból, minden féle technológiával kivitelezve. Egyszínű, mintás vagy tőszelvényes tyvek? Van bizony! Plastic, szilikon és vinyl csuklópántok? Nálunk ezek is sorban állnak! Textilból készült pántok és egyéb speciális karszalagok? Nem tudtok rajtunk kifogni!

Ami pedig a legjobb: legyen bármekkora a rendezvény, amit szerveztek, a zártkörű szülinapi bulitól az exkluzív jazz koncerten át a szabadtéri techno fesztiválig mindenhez tudunk stílusban, színvilágban és kivitelezésben passzoló terméket ajánlani. A karpántjaink többsége teljes egészében nyomtatható, így szín, forma és grafika tekintetében teljes szabad kezet adhatunk nektek és grafikusotoknak.

A kedvezmény
A karszalag akció több termékre is kiterjed. A lila, zöld és coral egyszínű, valamint kockás, delfines, napocskás 3/4″-s tyvekeken – akár tőszelvényes megoldással is – most a végösszeget tekintve szemmel látható árcsökkenést találtok. Ha ennél is alacsonyabb árat szeretnétek, keressetek minket, mert telefonon, e-mailen történő ajánlatkérés, vásárlás, mennyiségi kedvezmény illetve egyedi ajánlat esetén az árak az adott ajánlat szerint alakulnak, vagyis akár még jobban is járhattok!

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérés nem kerül egyetlen fillérbe sem, és maximum 2-3 percet vesz igénybe, hiszen kényelmesen, online is elintézhetitek. Ha a legjobb ár és minőség a célotok, akkor kattintsatok a honlapra, és tegyétek fel az összes kérdéseteket, mi válaszolunk! Ha gondoljátok, ingyenesen elkészítjük a kívánságaitoknak megfelelő látványtervet is, hogy még megrendelés előtt lássátok a kész terméket. Közös célunk, hogy nektek legyen a legegyedibb, legmenőbb, legkreatívabb bulibelépőtök – ráadásul a legjobb áron!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.