Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 10. 06:33, kedd | Bulvár

Nyár elejétől jön a Pesti balhé

Nyár elejétől jön a Pesti balhé

Június 11-től lesz látható a mozikban a Pesti balhé, aminek ma debütáló online poszterén felsorakoznak a karakterek: a produkció közleménye szerint egy tizenöt év után újra összeálló csapat tagjai.

"Köztük ott van Marcell (Mészáros Béla), a világhírű, ám boldogtalan építész, Alexa (Petrik Andrea), az örök tinilány, Guszti (Elek Ferenc), a túlóvatos állatorvos, Jet (Szabó Simon), az utánozhatatlan életművész és Adrián (Inotay Ákos), a nyugdíjasklubok szabadúszó Hamletje.
Ők azok, akik gyerekkori barátjuk, a csapnivaló festőművésznek sem utolsó Vinsz (Jászberényi Gábor) egyik felbecsülhetetlen értéket nem képviselő festményét szeretnék a piktor apja (Hegedűs D. Géza) által szervezett aukció kiállított műtárgyi közé becsenni. Az akcióhoz profi bűnöző (Reviczky Gábor) ad segítséget, de még így is káosz, bonyodalom, kavarodás és sok kaland vár a bandára."

A Pesti balhé rendezője Lóth Balázs (Nincs mese, 200 első randi, A mi kis falunk), aki a forgatókönyvet együtt írta Kis-Szabó Márkkal, illetve Inotay Ákossal. A produceri feladatokat Fülöp Péter és Hutlassa Barnabás látta el, míg Balázs István Balázs operatőrként, Fekete Anna látványtervezőként, Kovács Andrea jelmeztervezőként, Kertai Gábor vágóként, Frank Rizzo pedig grafikusként dolgozott a filmen.

Forrás: origo.hu

Kép: Pesti balhé

Címkék: film, mozi, pesti balhé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára