Városlista
2024. július 13, szombat - Jenő

Hírek

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.

Közterületek karbantartása, hivatalsegédi feladatok, konyhai kisegítés – lenne feladat bőven.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium Koordinálásával idén is meghirdették a Nyári Diákmunka programot. A programra a 16–25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok jelentkezhetnek. Nekik kérniük kell nyilvántartásba vételüket és
foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.
A program keretében napi 6 órás foglalkoztatásra nyílik lehetőség: június 17-től már lehet regisztrálni az illetékes járási hivatalban. Érdemes sietni, mert a munkavégzésre 2024. július 1. és augusztus 31. között van lehetőség, Győrzámolyon és Gönyűn például a jelentkezni személyesen vagy telefonon már csak június 21-ig, péntekig lehet. Bérezés szakképzettséget nem igénylő munkakör esetén bruttó 200.100,-Ft/fő/hó (6 órás munkavégzés esetén) -szakképzettséget igénylő munkakörben 244.500 forint.

Dunaszentpálon zöldterület kezelésre, rendezvények előkészítésére és lebonyolítására kerestek diákokat.
2024-ben 3,8 milliárd forint támogatás áll a munkáltatók rendelkezésére, ezzel országosan legalább 19 ezer diák foglalkoztatását segíti a Nemzetgazdasági Minisztérium, míg a vármegyében 175 millió forintos támogatás mellett több mint 1400 diák dolgozhat.A jellemző tevékenységek közé tartoznak az egyszerű adminisztratív feladatok, mint például az irattározás, postázás, hivatalsegédi feladatok. Népszerű munkakörök továbbá a közterületek karbantartása, konyhai kisegítő, medenceőri tevékenység, valamint rendezvények és nyári táborok megvalósításában közreműködés.

Címkék: diákmunka, fizetés, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 08:14, szombat | Helyi

Raklapokból építettek múzeumot a gyerekek

Az Eiffel-torony kicsinyített mását is elkészítették a gyerekek a Generációk Háza raklapos táborában.

2024. Július 13. 07:14, szombat | Helyi

Hugoo-ra várva: van, akinek hiányzik az EYOF jelképes kabalafigurája

Ugyan nem most, hanem már hónapokkal ezelőtt elvitték helyéről Hugoo-t, a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál jelképét az olimpiai sportpark bejáratától

2024. Július 12. 09:11, péntek | Helyi

Munka a kánikulában: Nemcsak a betont, egymást is locsolják – ez a túlélés titka

Sok napsütésre, országos hőségre számíthatunk. Nem lesz eső. 33 és 40 fok között változik a hőmérséklet. Cikksorozatunk első részében azt nézzük meg, hogy az építkezéseken hogyan lehet túlélni ezt az irgalmatlan meleget.

2024. Július 12. 08:11, péntek | Helyi

Bronzérem az egyetemi evezős világbajnokságon

A hétvégén zárult a hollandiai Rotterdamban megrendezett egyetemi evezős világbajnokság, amelyen kiválóan szerepelt a magyar csapat.