Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. November 03. 09:15, péntek | Helyi

Nyáron távozik a Győri Audi ETO dán átlövője

Nyáron távozik a Győri Audi ETO dán átlövője

Nyáron távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától a világbajnoki bronzérmes Line Haugsted. Az egyesület honlapján szerdán közzétett bejelentés alapján a dán átlövővel a klub nem újítja meg a szerződését.

„Line sérülése után lelkesen és alaposan végezte el a rehabilitációt, miután jó formában tért vissza a pályára. A jövőre kialakított koncepcióba azonban úgy véltük, hogy mással kívánunk együttműködni. Nem szeretnék még búcsúzni, hiszen messze a szezon vége. Profi játékosról van szó, tudom, hogy mindent megtesz a szezon során a céljaink elérése érdekében" – indokolta a döntést Endrődi Péter ügyvezető.

"Megbecsülöm a Győrben eltöltött időmet, de úgy érzem, eljött az ideje, hogy nyártól egy új klubhoz lépjek. Izgatott vagyok a jövő és az új csapatom miatt. Azonban addig is arról álmodom, hogy fényes érmekkel zárjam ezt a szezont, remélhetőleg aranyakkal, a nagyszerű csapattársaimmal és a szurkolókkal közösen" – fogalmazott Haugsted, aki 2022 nyarán csatlakozott a csapathoz, ám egy vállsérülés miatt sokáig várni kellett győri bemutatkozására. Jelenleg 40 tétmérkőzés szerepel a neve mellett, amelyeken 55 gólt szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.