Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Március 26. 15:40, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr/GÁ - eoh.hu

Nyárra elkészül az inkubátorház

Nyárra elkészül az inkubátorház

Nyárra befejeződnek a győri inkubátorház munkálatai, de a kezdő vállalkozások már most előfoglalhatják irodájuk helyét az európai színvonalú irodaházban.

Valószínű többeknek más jut eszébe az inkubátorház szóról, ezért is rögtön az elején kitérünk arra, pontosan mit is takar a Győrben épülő inkubátorház projekt és pontosan kiknek is szól.

"Olyan épület vagy épületegyüttes, amely a kezdő vállalkozások számára kedvezményesen biztosít megfelelő fizikai és humán adottságokat fejlődésükhöz. Lényeges eleme, hogy a vállalkozások számára szükséges összes infrastruktúrán túl, lehetőséget biztosít tárgyalók használatára is. A vállalkozások fejlődését egyrészt már az is segíti, hogy rendezett, irodai körülmények között fogadhatják partnereiket. Másik fontos tényezője, hogy a kezdő vállalkozások működésükhöz, fejlődésükhöz különböző szolgáltatásokat vehetnek kedvezményesen igénybe." - azeoh.hu-n található részletes magyarázat tökéletesen jellemzi az inkubátorház betöltendő funkcióját.

Kinek lehet érdekes az újonnan épülő létesítmény? Olyan "fiatal", 3 évnél nem "idősebb" vállalkozások, cégek számára, akik elérhető áron, magas színvonalú, felszerelt irodákban folytatnák tevékenységüket.
Az ő igényeiket szándékozik kielégíteni azEuro- Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft.az Új Magyarország pályázatán nyert 175 millió forintos támogatással.

A lehetőség iránt érdeklődő vállalkozások már most előfoglalhatják helyüket az irodaházban, mind ezt úgy, hogy akár a bérlő igényeinek megfelelően kerül kialakításra a cég leendő irodája, mely nyártól költözhető.

A látványtervek megtekintése után, kétség nem fér hozzá, hogy az Nyugat-európai színvonalú irodaház, mind Győr üzleti életének, mind a benne irodát bérlő vállalkozások sikeréhez nagy mértékben hozzájárul. Az inkubátorház amellett, hogy magas színvonalú irodákat biztosít, extra szolgáltatásaival minden üzleti életben felmerülő igényt kielégít. - ahogy azeoh.hu -n olvasható.

Nagyon jó ötletnek tartom a kezdeményezést. Kár, hogy annak idején, mikor a vállalkozást kezdtem, nem voltak ilyen lehetőségek a fiatal cégek számára. Nem kérdés, hogy egy vállalkozás sikeréhez, nagyban hozzájárul az iroda melyben a mindennapi munka folyik.- reagált megkeresésünkreHomlok FerencazEl-Co Számítástechnikai Kft.ügyvezetője.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.